Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Látványos Nike reklám Cristiano Ronaldóval

Nem vagyok nagy rajongója Ronaldónak, de azt elismerem, hogy kampányarcnak jobb mint Messi. Jobban áll neki ez a szerep, ha marketingről van szó, Messi a nyomába sem érhet. A legújabb rá épített termék és a hozzá kapcsolódó reklámfilm is elég faszára sikeredett. Az alapötlet olyan egyszerű mint maga CR7, viszont a kivitelezés is legalább olyan látványos mint egy Ronaldo csel. A filmben lassított jeleneteket látunk, amelyek a pályán és a pálya szélén állókat mutatják, akik egy szélviharral küzdenek. A film végén persze kiderül, hogy a szelet a pályán viharos gyorsasággal végigszáguldó madridi csapatkapitány keltette, miközben keresztülgázolt a védelmen. Ha már a pályán nem megy neki mostanában, legalább a reklámban lélegzetelállító.

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr105027429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az Jody, a feleségem 2013.01.19. 20:39:03

nem szeretnék kötözködni, de nem ő a madridi csk, a reklámot portugál mezben forgatták. amúgy a reklám tényleg frankó

Here Comes The Pain 2013.01.20. 00:45:58

A mint előtt, ha hasonlatot használunk, ajánlatos vesszőt tenni. Amúgy valóban, nem ő a madridi csk, a mostani állapot valószínűleg José hattyúdala. Mondjuk feleslegesen magyarázom, a "cikkírónak" vélhetően vajmi kevés tudása van e téren. Valamint szeretne ő olyan egyszerű lenni, mint CR7.

Fehér Folt 2013.01.20. 05:28:13

Orbán mennyit fizet ezekért a fociburnyák posztokért?

Shopping 2013.01.20. 10:05:21

@anyádnak Én tolom: legalább a címet elolvashattad volna. Ez nem fociburnyák poszt, hanem reklám burnyák. Ha meg bajod van a focival, faszér kattintottál rá?

random guy 2013.01.28. 00:25:26

Nem izgat annyira Ronaldo, de nevetséges a hozzáállása az embereknek hozzá. Kik vagyunk mi, hogy "egyszerű"-nek nevezzünk egy embert, akit nem is ismerünk? Aki úgy képes klasszisteljesítményt nyújtani, hogy az ellenfél szurkolótábora végig fütyüli, aki egész életét a sportra tette fel, és nem tűnt el 3 év után úgy a süllyesztőben és a bulikban, mint Ronaldinho... stb.

A kanapéból sörrel, chips-szel a kezünkben könnyű osztani az észt Ronaldo vélt intelligenciájáról, de ész és kitartás nélkül nehéz olyan szintekre jutni, mint ő tette.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása