Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Van, amire egy iPad sem jó

There's an app for that! -hangzik az Apple ismert szlogenje, amivel azt igyekeznek a fogyasztók fejébe verni, hogy az eszközeik a különféle appoknak köszönhetően az égvilágon mindenre jók. A reklám főszereplőjén, egy igazi kütyübuzi geek apukán is ez a hozzáállás látszik, és a beavatottak fölényességével sajnálja le feleségét, Emmát, aki még ragaszkodik a hagyományos dolgokhoz. Képes a gyerekkel papírra rajzolni, döbbenetes módon a hűtőajtón hagy üzenetet és sudokuzáshoz is rejtvényújságot használ.

Teljességgel hihetetlen, de még az ágyban is papírból készült könyvet olvas! Pedig mindezekre már van app, vagyis a papír teljesen feleslegessé vált. Legalábbis ezt gondolja a főhős apu, egészen addig a pillanatig, amikor kézzel foghatóan bebizonyosodik, hogy vannak dolgok, amiket egy tablet sosem lesz képes helyettesíteni. Kellemesen hülye érvelés, de talán épp ettől emlékezetes a reklám. 

Címkék: humor

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr955124200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Faby 2013.03.09. 15:29:34

Ez egy kicsit régebbi, de a vége ugyanaz: még egy dolog, amire egy iPad (és tegyük hozzá, bármilyen tablet) használhatatlan.
www.youtube.com/watch?v=FzfQserF-dE

moTmeN 2013.03.09. 18:49:45

En pont a slozin ulve futottam bele ebbe a cikkbe eloszor, es hiaba a beagyazott flash player (hianya) miatt nem volt akkora az erteke ipaden... Utolag megnezve viszont duplan vicces volt... :)

hazank fia 2013.03.10. 03:22:57

Pont nem iPad van a reklamban... Bar a mondanivalo szempontjabol nyilvan semmi jelentosege.

Megszeppent kisgyerek 2013.03.10. 09:12:24

Pont iPad-en nem lehet megnézni a videót :-)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása