Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy farkas az Old Spice új marketingigazgatója

Az utóbbi években megszokhattuk, hogy az Old Spice zseniális kampányokkal nyűgöz le minket. Gondolom mindenki emlékszik, hogy jutott el Isaah Mustafa a fürdőszobából egyetlen vágás nélkül egy lóra, az izmaival zenélő Terry Crews-ra, vagy a világot megmentő Dikembe Motombora. Ennek most mind vége, mert új marketingigazgatója van az Old Spicenak. Az új kampány annyira vad, hogy konkrétan egy vadállat a főszereplője: Mr. Wolfdog.

Farkaskutya Úr viszont nem csak egy vadállat. Mint minden igazi főnöknek, íróasztalán megtalálható a Newton inga, a zöld búrás könyvelőlámpa és a menedzserkalkulátor is. Sőt, az asszisztensei két-kézzel hordják be a reklámdíjakat, mivel három pecséttel képes dollármilliókat keresni. De szerinte ahhoz, hogy sikeres legyél az üzleti életben, néha embereket is kell enned. Ha ez számodra elsőre nem egyértelmű, kövesd a twitterét és rettenetes, '98-as webdizájnt idéző blogját. A farkasunk úgy látszik kicsit le van maradva a trendekkel, de kíváncsi vagyok, hogy a W+K-nek ez a történetmesélős kampány hoz-e majd a korábbihoz hasonló díjesőt, vagy simán megeszi őket Mr. Wolfdog?

Címkék: humor látvány

2013.03.12. 09:09 foltin 2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr985128240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillámpóni 2013.03.12. 17:39:20

Esetleg bejátszhatott www.youtube.com/watch?v=LeNxRgu7nRA de persze ettől még... ööö... na ja. Meg aztán nem kizárt hogy fizettek érte.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása