Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sör és szex a környezetvédelemért

A környezetvédő kampányok mindig drámaiak: kihalófélben lévő pandák, csökkenő jégtakaró, növekvő szén-dioxid szennyezés. Valahol tudjuk, hogy ez mind borzalmas dolog, de mégsem érezzük annyira közelinek. Nem kapunk instant sírógörcsöt ha feleslegesen nyitva hagyjuk a csapot, vagy indokolatlanul sok áramot fogyasztunk. De mit tennénk, ha a finom sörünk csordogálna le a lefolyón? A brazil ügynökség olyan emberközeli problémákra fordította le kisiskolás matekkal a környezetvédelem égető problémáit, melyekre a férfiak, a nők, és még a fiatalok is egyszerre kapják fel fejüket.

Például: naponta 1 milliárd liter vizet pazarolnak el Sao Paoloban. A sör 90%-a víz. Ez napi 1 111 milliárd liter kárba ment sört jelent. Ugye mindjárt más? Vagy: egy számítógép 500W-ot használ óránként. Kettőből egy nő inkább az interneten szörföl, ahelyett, hogy szexelne. Tehát, egy órányi együttlét 250W megtakarítást jelent. Ezt az érvet szerintem mindenképp jegyezzük meg. A fákat tekintve pedig 16 660 pusztul el brazil erdőtüzekben évente. Egy fából 8 gördeszka jön ki. Ez évi 133 280 darab elvesztegetett gördeszkát jelent. Az érvelés egyszerű és logikus: mindig van okunk a környezetvédelemre.

beer_aotw.jpg

dildo_aotw_0.jpg

skateboard_aotw.jpg

2013.03.13. 09:06 foltin 3 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr725128268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

odamondó 2013.03.14. 08:18:07

One in every two? Most ezt nem értem. Minden második vagy harmadik nő nem akar szexelni??

foltin 2013.03.14. 09:11:00

Kettőböl egy, vagyis mindeb második. Nézz körbe és számold meg hányan nem akarnak körülötted!

Imurai 2013.03.29. 19:41:41

Sör, szex, gördeszka és környezetvédelem... Ez a cég beszél a nyelvemen!

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása