Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2013 az őrült kecskék éve

Korainak tűnhet már az első negyedévben kikiáltani, de 2013 már most a kecske éve a reklámban. Láttunk már idén farkast Oscar Cannes-esélyes szerepben, és egy póni is igen nagy sztár lett, míg Tim Burton unikornissal próbálkozott, de egyikük sem gondolhatta komolyan, hogy egy poszt Grimm-mesebeli farkas, egy csillámpóni, vagy egy zombi unikornis legyőzheti a szuper agresszív kecskéket. Ezek a karakterek, mind lerágott csontok. Már az oviban is jetirákot vagy axolotl-ot mond az összes menő nagycsoportos, ha megkérdezik mi a kedvenc állata.

És itt jönnek a képbe a szuperagresszív kecskék. Először a Doritos Super Bowl szpotjában tűnt fel a chipszabaló kecske, aki ha nem kap tápot, terrorizálja a gazdáját, most pedig a Mountain Dew újított be egy makacs diktátorkecskét. Az állat neve egyébként Felicia, bár gyanúsan férfihangon kiabál a pincérnővel, aki üdítővel próbálja kínálni. A szpotot Tyler the Creator nevű, alig 22 éves rapper, saját ötlete alapján rendezte és egy egész sorozat lesz belőle. Nektek tetszik ez az őrült-állatos vonal?

1682621-inline-inline-1-tyler-the-creator-creates-mountain-dew-spot-starring-his-goat-alter-ego.jpg

Címkék: humor állatok

2013.03.21. 16:46 foltin 1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr905160477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2013.03.22. 08:34:52

Kecskék és a pónik. Egyszerű ez a reklámszakma:)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása