Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az első nulla pont a Vacsoracsatában!

A Komen Eten a nálunk is futó formátum, a Hal a tortán és a Vacsoracsata belga változata. Ahogy az itthoni verziókban, a sztárvendégek a belga műsorban is hazafelé, az kisbusz/limuzin/autó hátsó ülésén értékelik aznapi vendéglátójuk teljesítményét, és mutogatják a pontokat. Persze bekötve még véletlenül sincs senki, pedig egy reklámban ezért már előre lehet számolni a GVH büntetéssel. Erre ugrott rá a belga Poximity ügynökség is, akik a műsor beállításait utánozva forgattak egy szpotot az egyik szereplővel, aki a szokásos módon magasba emeli a pontszámot, közben viszont az autó hirtelen lefékez, ő pedig gyönyörűen lefejeli a kamerát.

A vacsorának 7 pont, a biztonságnak viszont egy kövér zéró jár, hiszen még ha nem is balesetmegelőzési műsorról van szó, talán nem kellene felelőtlen viselkedést propagálni. A filmet aztán a tévécsatorna Youtube oldalára tették fel, ahol azonnal ráharaptak az emberek, és a videó gyorsan körbeszaladt Belgiumban. Én is jót röhögtem a poénon, ami végre sokkolás nélkül hívja fel a figyelmet a biztonságos közlekedésre.

Címkék: humor tévé nonprofit

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr155162018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bambusz_reni 2013.03.26. 16:25:26

igazuk is van :) szeretem ezt a műsort, elég nagy tévé függő vagyok, és sorozat is... már alig várom a trónok harca 3. évadot, és itt már délelőtt megnézhetik az igazi fanok :) redir.ec/tronok-harca3

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása