Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Renault megnyomta a dráma gombot

Biztosan emlékeztek a tavalyi Drama Button kampányra, amiről mi is irtunk. Ha unalmasnak találtad a belvárosi életet, csak meg kellett nyomnod egy gombot, és boom, jött a dráma. A díjnyertes ötlet úgy látszik a Renault-nak is nagyon tetszett, mert most gyakorlatilag egy az egyben lenyúlták. Ja nem teljesen, mert átnevezték "Va Va Voom" gombnak.

Két-két gyanútlan férfit és nőt tesztvezetésre visznek az értékesítők, majd amikor eljön a megfelelő pillanat, a mit sem sejtő sofőrökkel megnyomatják, a zavarbaejtően fura nevű gombot. És boom, vagyis voom, jön is a dráma: első látásra egymásba szerető idegenek, eltűntnek hitt apa és lánya találkozása, francia riksapékség ingyen baggettel, - és persze a mindent eladó szex - félmeztelen pasik és alulöltözött nők Moulin Rouge-t idéző tánca. Miután a szegény tesztvezető, már azt sem tudja, hol van, az értékesítő olyan lazán mondja a következő úticélt, mintha a világ legtermészetesebb dolga történt volna. Hát ez csak természetes, hiszen Renault-ban ülsz. Egész vicces és szórakoztató lenne a kampány, ha nem egy hónap híján pontosan egy éve láttuk volna a dráma gombot.

Címkék: humor autó köztér

2013.03.29. 13:58 foltin 3 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr965180808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KZsuzsa · http://deepindata.com 2013.03.29. 16:08:14

azért a srácok jobban jártak a csinos táncoló lánykákkal, mint a csajok az egymással verekedő és saját izmukat csókolgató szépfiúkkal :)

corvinusonline 2013.03.29. 19:24:48

szerintem nem hasonlít annyira a dráma gombra, és az alapötlet is tök más:) nekem így is tetszik!

nikk rivers 2013.04.04. 22:54:38

a nagy nyúlásban elfelejtették miről is szólna a film.

minden jelenetbe befilmeztem volna a kocsi egy részletét, még ha betakar is a történetbe, legalább a kocsi szerepel.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása