Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Itt a baconos szájvíz

Remélem már mindenki rendesen besonkázott, és a jól kiérdemelt hímes tojásokból is csak a hím maradt. De ha ez még mindig nem lenne elég egy kiadós húsvéti hosszú hétvége után, és most az egyszer te akarsz lenni az az ember, akinek kolbászszaga van a négyeshatoson, ez a termék neked szól. A P&G szerint ugyanis, a bacon az új mentol.

A Scope szájvízmárka bacon ízesítésű szájvizetet dobott a piacra. Hiánypótló? Ha a reggeli ízét akarod érezni, amikor éppen kimosnád a maradékát a szádból, mindenképpen! Tudom, most úgy érzed, ezt te már rég kitaláltad, de sajnos ebből az ötletedből sem te fogsz meggazdagodni. Egyébként a Procter sem, mert ha eddig nem esett le, ez csak az ő áprilisi tréfájuk. A poént amúgy elég jól végigvitték, a termék aloldalt és twitter hashtaget is kapott, és egy rakás sajtóközleményt is kiküldtek az újságíróknak. Nektek melyik volt a kedvenc április elsejei reklámotok?

Címkék: humor bacon

2013.04.01. 19:51 foltin Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr505187627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása