Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A leghasznosabb robotkar

Save Our Sons és a Duchenne Alapítvány elkészítette a világ első petíció aláíró robotkarját, hogy felhívják a figyelmet a Duchenne-féle izomdystorphiára (gyermekkori izomelhalás). A robotkar azt tudja, amit a betegek nem - írni. A kart a TheMostPowerfulArm.com oldal irányítja, ahol egyszerűen aláírhatjuk a petíciót a Facebook adataink segítségével.

Miután aláírtuk, az oldal elküldi nevünket a robotnak, ami felírja azt a petícióra és a róla készült fotót a Facebook oldalunkra posztolja. Az oldalon élő stream is van, ahol a robotot nézhetjük munka közben. A Havas Worldwide ezzel a kampánnyal remekül kihasználta a technológia adta lehetőségeket, ahelyett, hogy egy újabb szívbemarkoló szpotot készített volna, ahol a betegségben szenvedő gyerekeket mutatnak. Szép munka.

bionic-petition-1.jpg
Live Video app for Facebook by Ustream

Címkék: robot nonprofit

2013.04.03. 11:29 foltin Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr695190352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása