Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A helyetteseid fedeznek

Biztos ismerős mindenkinek a helyzet, amikor egy új dolog annyira beszippant, hogy legszívesebben teljesen elfeledkeznénk a mindennapi teendőinkről, és minden időnket az új kedvenc dolgunkkal töltenénk. Az alap, hogy dolgozni nem mennénk, a kutyát sem vinnénk sétálni, de a barátainkat, sőt még a barátnőnket is mellőznénk. Kaját is csak akkor rendelnénk, ha a túléléshez feltétlenül szükséges és takarítani is csak akkor kellene, a ha a szeméttől már nem látszik a monitor. Jobban belegondolva. kéne valaki. aki mindenhol helyettesít. A 72andSunny ügynökség pontosan ezt az érzést dramatizálta a Call of Duty: Black Ops 2 The Replacer nevű kampányában.

Most a játék új kiegészítőt kapott, ezért a kampány is folytatódik és a Fargoból ismert Peter Stormare-hez egy segítő társul. Így a két helyettes jó zsaru-rossz zsaruként végzi helyetted a mindennapi kötelességeidet - kivéve, amikor tényleg jó zsaru-rossz zsarut kellene játszani, mert akkor mindketten rossz zsaruk. Szendvicset készítenek helyetted a gyorsétteremben, bevezetik a kábelt a zuhanyból kilépett nő lakásába vagy fogják a táskát, amíg a barátnőd vásárol. Ahhoz, hogy tényleg gondtalanul lövöldözhess a Call of Dutyban, a www.getreplaced.net/ oldalon rendelhetsz kaját, takarítónőt, kutyasétáltatót, de ha ez nem elég, akkor még macskás videót is posztol helyetted az internetekre, hogy tényleg senkinek ne tűnjön fel a hiányod. Az insight tökéletes, és a dramatizálás is igen jóra sikerült. Nektek kellene két ilyen helyettes?

Címkék: játék humor

2013.04.10. 09:00 foltin Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr535214411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása