Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kosaraztál már Facebookon?

Pár éve már a Facebook az univerzális platform, ahol a márkák cukrosbácsiként próbálják magukhoz csalogatni a Coelho idézetek és cuki babafotók között vergődő felhasználókat. Szinte napokat lehetne eltölteni a brand oldalak által kínált app-játszótéren, de valljuk be, nem nagyon érdemes. A jól eltalált kivételtől eltekintve, nagyobb szórakozást nyújt teniszlabdát dobálni egy betonfalnak, mint olcsó branded játékokkal szerencsétlenkedni.

Természetesen vannak jó példák is, amik más pályán játszanak. Itt van például a 3D zsákolóverseny, amit a David & Goliath nevű ügynökség készített a KIA-nak. A PlayStation 1-et idéző játékban Blake Griffith-t kell legyőznünk, hogy eldőljön, kia faszagyerek. Hogy jön a kosárlabda az autókhoz? Legfeljebb úgy, hogy az egyik kihívás az autó átugrása zsákolás közben, és éppen ez a szimpatikus az egészben, úgy akar szórakoztatni, hogy nem mindenhonnan az autó ordít a pofánkba. És ti mit csináltok a pénteki munkaidő maradék felében?

https://apps.facebook.com/takeonblake/

Címkék: játék autó facebook kia

2013.04.19. 13:13 foltin Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr375234850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása