Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Cicaerobik lusta macskáknak

A macskák az élet császárai. Kizárólag azzal foglalkoznak, amivel akarnak. Esznek, alszanak, párosodnak, alszanak. Semmi felelősség, semmi stressz. Minket embereket, pedig azért tartanak, hogy még kényelmesebbél tegyük a már amúgy is tökéletes életüket. A kutyákkal ellentétben nem hozzák szájukban a pórázt sokat sejtető tekintettel, ha sétálni akarnak, mert nem akarnak sétálni. A kiskori játékosságot leszámítva a macsekok általában ellustulnak és elpuhulnak. Egyetlen kósza gombolyag sem izgatja már fel a fantáziájukat és a harisnyákat és telefontöltőket sem tekinti főellenségnek.

De mit tehet a felelős gazdi, ha nem akarja, hogy kedvence grumpy cat vagy zsírmacska legyen? A történet szerint a fura hippi pár azt vette észre, hogy a rengeteg macskája közül az egyik épp aerobikot néz a tévében. Ekkor jött a briliáns ötlet, a cicaerobik. A 80-as évekre hajazó videóban van hátsólábemelés, mancs gyakorlat, dobozba be-ki ugrálás és labdajáték is. A chicagói DDB Temptations Cat Treats nevű macskakajának készített videója rengeteg ötletet ad a kis szőrös kedvencünk formában tartására, de ha ez nem elég, a http://www.workitkitty.com/ oldalon találunk még hasznos tippeket a négylábúak nyugalmának megzavarására. Elő a gombolyaggal!

Címkék: humor macska

2013.04.28. 12:44 foltin 2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr615250843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása