Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Állatos pornóval az állatokért

Nem tudom, van-e még olyan érv a vegán életmód mellett, amit a híres-hírhedt állatvédő szervezet, a Peta ne játszott volna már ki a kampányaiban. Az állatos pornó területe még viszonylag kihasználatlan volt, de szerencsére most ezt is jól körbejárták. Hogy kedvet csináljanak a húsmentes, kizárólag növényeket tartalmazó étendhez, számba vettek egy sereg növényevő állatot, és azok szexuális szokásait. Illetve ez túlzás, ennyire nem voltak alaposak, egész egyszerűen összepakoltak egy reklámba annyi párzó kecskét, nyulat, lovat és rinocéroszt, amennyit csak elbírt a költségvetés. Úgy tűnik, nem kellett nagyon takarékoskodniuk, mert sikerült az egy percet elejétől a végéig kitölteni állatos szexjelenetekkel. És mindezt azért, hogy bebizonyítsák, milyen hatalmas szexuális étvágya van a növényevőknek. Aki ilyet szeretne, nincs más dolga, mint oldalas helyett répát rágni, sonka helyett salátát majszolni, és már ugrik is a libidó. Aki be tud számolni hasonló tapasztalatokról, mindenképpen szóljon, nem szereték potyára lejönni a szalonnáról.

Címkék: humor szex állatok

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr115263001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

harmincas 2013.05.04. 08:16:24

Ez a vega-önreklám, hogy nekik nagyobb a libidójuk, szerintem kamu. Az oroszlánok például párzáskor két-három napig folyamatosan, több százszor dugnak.

Pángalaktikus-gégepukkasztó 2013.05.04. 16:49:22

Ha vki vega akar lenni, legyen, saját ügye.
Onnantól, h másokat akar rávenni erre, már fanatizmus. Ráadásul a józan észnek, tudománynak ellentmondó.
Nagyobb libidó...ezt meg kb egy értelmes vega sem gondolja komolyan.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása