Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Magadra tetováltatnád a céged logóját fizetésemelésért?

rr1.jpgKorábban hallani lehetett már olyan megszállott vagy inkább kétségbeesett emberekről, akik egy nagyobb összegért cserébe, egy jól látható helyre (arcra, nyakra karra) magukra varratták egy cég logóját. Talán ez ihlette a New York-i illetőségű Rapid Realty cég vezetőjét, aki egy ennél is különösebb ötlettel rukkolt elő. Ő közvetlenül az alkalmazottainak ajánlotta fel, hogy 15 % fizetésemelést ad nekik, ha magukra tetoválják a cég logóját. Nem szabta meg, hogy pontosan mekkorának vagy hogy hol kell lennie az RR logónak, csak annyit kötött ki, hogy látható legyen, vagyis ne a kis és a középső lábujj közé tegyék. 

A különös a dolgoban mégsem maga az ajánlat, hanem hogy 40 alkalmazott el is fogadta. Fiatal és idősebb férfiak, középkorú nők, családanyák döntöttek úgy, hogy nekik megér ennyit a fizetésemelés, pláne hogy a tetkók árát is a cég vállalta. El tudjátok képzelni, hogy ti is magatokon hordjátok a jelenlegi munkaadótok logóját? Mondjuk egy CBA, Brókernet vagy OTP logót, esetleg egy Járműipari Fémalkatrészgyártó Kft feliratot? 

Címkék: elmebaj

2013.05.04. 14:00 reklámbuzi Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr155280754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása