Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ember a gép ellen

Régen a zenebuzik voltak a buli tagadhatatlan királyai, mivel pillanatok alatt megmondták, hogy mi üvölt a hangfalakból, miközben zenetörténeti jelentőségük szerint gyorsan kontextusba is helyezték azt. A technika fejlődése viszont ezt az apró örömet is elvette tőlük, mivel Shazaam-mal a kezében bármelyik amatőr kb. ugyanerre a teljesítményre képes. Mindezek tükrében felmerülhet bennünk a kérdés, hogy szükség van-e hagyományos, élő műsorvezetőkre a zenetévékben?

A francia Trace zenetévé ezért megrendezte a mindent eldöntő csatát: ember a gép ellen, vagyis Trace a Shazaam ellen. A verseny teljesen egyszerű, aki hamarabb felismeri, hogy  melyik nóta szól, bevéshet egy strigulát, és az nyer, aki előbb éri el a 75-öt. Az ötlet alapvetően zseniális a DDB Paris pedig remekül hangsúlyozta ki a gépi tévedhetetlenség és az emberi agytekervények drámai csatáját. Szerintetek ki lesz a győztes?

Címkék: zene csata

2013.05.27. 15:08 foltin 1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr215319877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2013.05.28. 08:33:46

Érdekesebb volt, mint vártam. :)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása