Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Játssz Scrabble-t ingyen wifiért!

A városban járva-kelve nincs nagyobb kincs egy ingyenes wifi spotnál, pláne olyan helyen, ahová nem kell beülni, nem kell érte sem kávét, sem kisburit venni. Ezt a csalit dobta be Scrabble is, és mobil wifi hot spotokat létesített olyan városi helyeken, ahol igazán jól jött a járókelőknek. Persze nem csak úgy ajándékba adta, a sávszélességért cserébe egy kicsit megmozgatta a wifizni vágyók agytekervényeit. A wifi-vadászoknak egy gyors Scrabble partit kellett játszaniuk, ahol annyi ingyen percet szerezhettek maguknak, ahány pont értékű szót sikerült kirakni a megadott betűkből. Imádnivalóan egyszerű ötlet, ami ráadásul nemcsak játékélményt, hanem egy hasznos szolgáltatást is nyújt a felhasználóknak. Én szívesen kipróbáltam volna, le is töltök gyorsan a céges wifin egy Scrabble appot!

Címkék: játék app digital

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr575345574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SPQR300 2013.06.06. 12:10:40

Nagyon kreatív! Viszont az ingyen Wifi már nem akkora kincs, a 3G-LTE sokkal kényelmesebb, mert egyszerűen mindenhol működik.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása