Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bulizni arany!

Tudjátok milyen reklámosokkal bulizni? Menjetek jövő pénteken a Fogasházba, és az Art&Copy bulisorozat aktuális állomásából megtudjátok!

Az Art & Copy-ról:

Az Art & Copy egy bulisorozat, melynek a kiindulópontja az a felfedezés volt, hogy a reklám- és rokon szakmákban még az általánosnál is több olyan figura dolgozik, aki szabadidejében DJ-ként működik. Erre akkor döbbentünk rá, mikor a HPS-nél a 9 fős kreatív osztályból 8 emberről volt ez elmondható. Arra gondoltunk, szervezünk egy bulit, ahol ezeknek a srácokat, lányokat rántjuk össze, ahol reklámosok csinálnak bulit reklámosoknak. Ahol a különböző ügynökségek együtt szórakozhatnak, dumálhatnak, ahol a szakma iránt érdeklődő egyetemisták, más civilek, wanabe-reklámosok találkozhatnak a már bent lévő arcokkal. Az első bulitól kezdve szerettünk volna minél több ügynökségtől fellépőket beszervezni, volt már nálunk Carnationös, Kirowskis, HD-s kolléga. Stílusbéli megkötés sosem volt, jól megfér egymás mellett a laza hiphop, a funk-break, a rágógumipop, a veretős electro house és glitch-hop.

Minden buli mögé igyekszünk tenni egy-egy kreatív koncepciót, egy apró ötletet, ami emlékezetessé teszi az estét. Volt már, hogy asztalokra feszített molinóra (és főleg egymásra) firkáltunk, volt hogy nyomdáztunk, de osztottunk már álbajszokat is. A mostani, nyolcadik Art & Copy az arany, a csillogás jegyében zajlik majd, ezt a résztvevők az öltözékükön villanthatják meg.

A fellépők:
Gemhand laza house szettet pakol az elején, az Adamsky képviseletében.
Utána Dub Spencer (momentán szabadúszó) következik, aki felpörgeti a deep house, electro house lemezeket.
Majd Benskifater – szintén freelancer – hiphop-funk szettje mozgatja meg a csípőket.
Végül Falcao a HPS-ből szórakoztat hajnalig, ő is house ütemek segítségével.

A belépés természetesen ingyenes!

http://www.facebook.com/events/511043515632616/

992869_10151625920089284_1115959688_n.jpg

Címkék: reklám buli party

2013.06.13. 15:17 foltin Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr15359687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása