Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Fájdalmasan jó promó

Mindig dilemmában vagyok, amikor szórólaposztogató diákmunkás jön velem szembe: tudom, hogy abszolut nem érdekel a szórólapon lévő aranyfelvásárlás vagy cipőbolti kiárusítás hirdetése, így tuti a kukában végzi a papírdarab; közben meg a zsebpénzért dolgozó kisdiáklánynak azzal segítek, ha elveszem. A döntésmechanizmusom egészen egyszerű: ha mosolyog, elveszem. De mi van ha annyira fájóan jó promóval találkozunk, ami remekül reflektál a hirdetendő szolgáltásra, hogy nem tudod nem elvenni. Vagyis letépni.

Adott egy szőrtelenítő szalon, ahol ugyanúgy babapopsi-csupaszra nyírják bármelyik testrészedet a strandszezonra, mint bármelyik másikban, de egy sima szórólap helyett olyat osztogatnak, amire a szemeken kívül a szőrök is tapadnak. A torontoi Wax Bar fogott egy embert, és a kedvezményre jogosító kuponokat ahelyett, hogy a kezébe nyomták volna, egyenesen a testére ragasztották, méghozzá gyantával. Az összewaxolt ember mellett az utca embere sem tudott elmenni tépés nélkül, és előszeretettel kezdték a pacák szőrszálait az összegyantázott szórólapokkal letépkedni, amelyekre ráadásul még olyan vicces szövegeket is irtak, mint a levesszük a majmot a hátadról vagy a medvekarokból csupasz karok... Ti tépnétek?

Címkék: humor wax promo

2013.07.15. 17:01 foltin 8 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr805405891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Messzi Vetek 2013.07.16. 22:49:51

én nem, de érdekesnek tartom ezt. vagy legalábbis formabontónak.

powerpuff 2013.07.16. 23:34:23

Asszem igen, de ez csak helyes, mosolygós pasival műxik szerintem. :) Bár ez az.

gyugyó 2013.07.17. 07:01:01

Csak azért kattintottam, mert félreolvastam a címet :)

a_tom 2013.07.17. 08:34:01

" közben meg a zsebpénzért dolgozó kisdiáklánynak azzal segítek, ha elveszem."
Adj neki értelmes munkát, vagy adj pénzt. Nem állunk olyan jól az erőforrásokkal(sőt a fák ráadásul élőlények) hogy szemetet gyártsunk és alibi munkát végeztessünk.
Egyébként hány forintot kaphat 1 darab szórólap kiosztásáért amivel te "segítesz" neki? 0.0000x?

igazi hős 2013.07.17. 09:15:24

"so good, it hurts" Ezzel a szlogennel engem nem lehetne megfogni.
A pasi viszont tiszteletet érdemel, ha tudta mi vár rá. Nekem a véradás utáni, két 20 centis ragtapaszcsík leszedésétől is könnybe lábad a szemem, ezt még nézni is fájt.
Ha meg nem tudta, mivel jár a gyantázás, akkor egy balek, hogy elvállalta.

Egyébként szemetet (na jó: hulladékot) nem gyűjtök, akármilyen szépen mosolyog, aki adná.

sorica123 (törölt) 2013.08.18. 16:16:04

@a_tom: van, hogy reflewxből elveszem, de valahol ez azért ciki, mert éppen akkor segítem a diákot (újabban már időst is) a munkájában, viszont még inkább támogatom ezt a reklámozási módot, ami pedig utálok, mert
- herótom van attól, hogy ha kilépek az utcára, valaki valamit mindenáron a kezembe akar nyomni, ha a fülemen is szatyor lóg, akkor is. Sorfalat állnak, és dugják a papírjukat elénk.
- csórikám ott áll egész nap és hótt értelmetlen munkát végez. Tudja, hogy semmi teteje, és hogy ő nem ember, hanem aszórólapos, akit mindenki utál ésvagy (le)sajnál. Az első diákmunkám ez volt, 10 órában. Onnantól gyár, takarítás, minden játszott, de ez nem. Hasonló eset, mint a wellnesses meg termékbemutatós telemarketing esete, amikor valami olyat kell ajánlgatni, ami engem se érdekel ebben a formában, rosszkor, nem a megfelelő embereknek, és lehetőleg osszam már be a vadidegen ember idejét, ha már csórikám alászaladt, pont a telefon közelében járt, és még fel is vette.
- irgalmatlan mennyiségű szemetet termel, ami mégannyira se fog eljutni a szelektívig, mint a többi.

sorica123 (törölt) 2013.08.18. 16:17:32

Amúgy le a alap a srác előtt, mert ehhez kell egy humorérzék, egyfajta színpadbiztos kiállás és fájdalomtűrés is:)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása