Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az offline korsó

Szerintem azzal senki nem vitatkozik, hogy az okostelefonok alapvetően formálták át a legátlagosabb szerda esti kocsmázást is. Először is, az egyik legszórakoztatóbb dolog volt nagytétű fogadásokat kötni és olyan jelentős dolgokról hajnalig vitázni, mint például, mikor jelent meg a Bloodhoung Gang Bad Touch című slágere vagy, hogy ki nyerte '92-ben a foci VB-t. Most ez okostelefonnal a kezünkben pillanatok alatt kideríthető/eldönthető, ami egy kattintással képes elrontani a játékunkat. A másik, hogy ha már amúgy is kezünkhöz van nőve a mobilunk, akkor már dobunk pár instát a fröccsökkről haveroknak, hadd tudják már, hogy már megint iszunk, de csak miután becsekkoltunk foursquare-en, kitweeteltük, hogy a pultoscsajnak egyre nagyobb a melle, és cinikus megjegyzést tettünk tumblren a többi romkocsmában merengőre. Ha mindezzel végeztünk indulhat a cset a többiekkel whatsuppon és viberen, vagy lemaradóknak facebookon. Két poszt között meg pont van annyi időnk, hogy a kocsmában lévő barátainkkal is válthatunk pár szót, persze, csak ha nem a mobiljukat nyomogatják ők is.

Ez a jelenség sörök és fröccsök fölött ülő tlefon-zombikat eredményezett, amit egy brazil kocsma megelégelt és a probléma orvoslásával a Fischer&Friends-t bízta meg. Az ügynökség a radikális telefonelkobzás helyett egy egészen okos megoldást talált: addig nem tudod lerakni a söröskorsódat, amíg alá nem támasztod a telefonoddal. Az ötlet annyira zseniális, hogy ennél többet nem is kell mondani róla, inkább nézzétek meg a videót. Ti nyomkodjátok beszélgetés közben?

Címkék: humor ambient

2013.07.19. 16:17 foltin 5 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr85413364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemethv · http://backtotheukblog.wordpress.com 2013.07.19. 16:27:48

Otletes - az viszont szerintem picit kerdeses, hogy hogy birkozik meg mas vastagsagu telefonokkal (pl Galaxy szeria), ill. a telefonok mennyire orulnek a kicsapodo nedvessegnek a korsón, vagy azon ha leontik oket.

odamondó 2013.07.20. 16:44:12

Vagy olyan emberekkel kell haverkodni akik nem a kurva telefonjukon lógnak amikor veled vannak.

Messzi Vetek 2013.07.24. 10:07:18

az insight nagyon is valós, a megvalósítással kapcsolatban viszont osztom @nemethv: aggályait.

@odamondó: de ha olyanok is, nem ciki megkérni, hogy hagyják már abba a kurva telefonjuk nyomkodását. :)

pmdel3 2013.08.07. 02:12:12

Mert az asztalnak nincs széle?

fátum 2014.02.27. 15:23:46

Bloodhound Gang, és '92-ben nem volt foci VB.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása