Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ettől beszarsz

A horrorfilmek akkor váltak igazán ijesztővé, amikor az óriásinak szánt műanyag godzillák helyett a félelmet olyan valós helyszínre vitték, mint a saját lakásod. Amikor a Gyilkoscápa vs. Óriáspolip című zs kategóriás filmremeket nézed, nem csak azért nem félsz, mert nincs időd a röhögéstől, hanem azért is, mert tudod, hogy a cápa és a polip nem jelent rád valós veszélyt az életteredben. De ha azt látod egy filmben, hogy egy nyugodt kertvárosban egy rendkívül agyafúrt és kegyetlen sorozatgyilkos az otthon gyanútlanul tévézgető polgárokat gyilkolássza, akkor már rögtön összerezdül a gyomrod az első gyanús neszre vagy kutyaugatásra.

Egy horrorfesztiválon pedig kellőképpen belemélyednek a körmök a fotelok karfájába. Hogy hogyan lehetne ezt a zsigeri félelmet bemutatni egy promóban? Az Elmsta 3000 Horrorfilm-fesztivál egy zseniális módot talált, hogy olyan bosszantóan közel kerüljön a vendégeihez amennyire csak lehet, és belépjen azok biztonságosnak vélt zónájába. Minden jegyvásárlónak elküldték a saját házának fotóját egy idegen számról MMS-ben, ami olyan ijesztően hat az emberre, hogy rögtön a palacsintavasért nyúl. Majd az első összerezzenés után mindenki válaszokat kezd keresni: ki, és miért áll a ház előtt, honnan tudja a telefonszámot, meg úgy egyáltalán mi ez az egész. Majd félóra rettegés után egy újabb sms-t küldtek, A nappalidban várunk rád szöveggel. Na itt már mindenkinek eldurrant az agya, és rákeresett a telefonszámra a google-ben, ahol meg is kapták a választ. Az egyetlen oldal amit kidob a kereső, az a konyhádbanvagyunk.com volt, ahol a horrorfeszt arra buzdította a vendégeit, hogy igazolják vissza a foglalásukat sms-ben. A kampány eredménye dermesztően hatásos: pánik, félelem, majd végül boldogság. Ti megijedtetek volna?

Címkék: film horror félelem promó

2013.07.23. 12:38 foltin 1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr715419517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Teragigamega lélek 2013.07.23. 19:11:02

Nem értem, honnan tudja bárki is, hogy én hol lakom?
Aki meg olyan hülye, hogy ezt közzéteszi, ne csodálkozzon...

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása