Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Benne leszel a hírekben

Bekerülni a hírekbe nagy dolog, főleg ha nem az aktuális heti pszichopata gyilkos vagy, hanem az érdemeid miatt emlegetnek. És mi illene jobban egy olyan frissítő cukorkához jobban, mint a friss hírek? A Mentos csinált egy híradót, ami a friss Facebook aktivitásodból készíti a híreket. Ez már csak azért is zseniális ötlet, mart amikor meglátod magad a híradóban, habzó szájjal keresed a megosztás gombot, mert ezt mindenkinek látnia kell.

A híradó kb úgy néz ki, mintha a beszívott Svábi András a beekizett Gombos Edinával vezetné és mindezta Monthy Python rendezné. A dolog úgy néz ki, hogy a microsite behúzza a legfrisseb adataidat Facebookról, minták szerint rendezi és műsort készít belőle.  A BBH London rengeteg különböző verziót rögzített a műsorvezetőkkel, így milliónyi különböző, személyre szabott híradás jöhet ki a végén. Próbáljátok ki ti is: mentosfreshnews.com

Címkék: humor online mentos elmebaj

2013.07.29. 10:47 foltin Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr585429878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása