Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szupercuki porszívóreklám

Ha porszívóról van szó, lehet jönni a szőnyeg mélyében bujkáló gonosz atkákkal, a szuper erős szívóerővel, öntisztító porzsákkal, meg 720°-ban forgó fejjel, de megtekintés utáni harmadik percben már garantáltan nem fogsz emlékezni semmire. A Viral Factory - nevéhez hűen - megosztásgyanús filmet akart készíteni a Samsungnak, amihez mind tudjuk mi a jól bevált recept: cuki gyerek és/vagy kutya (és persze a mellek, de tekintve a célcsoportot és a terméket az most nyilván nem jött számításba.)

A szpot gyakorlatilag egy autósüldözés, vagyis inkább egy etetőszékes-üldözés, ami tartalmaz minden akciófilmes elemet, amit bármelyik Hazárd Megye Lordjai rész is. Az egész ott kezdődik, hogy a kissrác felfigyel egy gyanúsan gyorsan elsuhanó, sötétített porzsákos porszívóra, majd miután felteszi a kék villogót, azonnal nyomába ered a Flinestone-hajtású etetőszékkel, majd a legnagyobb izgalmak közepette, hogy tökéletesen hozza a tipikus kisvárosi amcsi rendőrt, még egy álbajuszt is felbiggyeszt. Cukiság overload. A porszívó viszont annyira gyors, hogy pár kisebb karambol után a puha plüssállatok között végzi a kishekus, ahol már akár aludhatna is egyet, ha hű akarna lenni a valóságbeli fánkzabáló példaképéhez. A film egy igen jól szerkesztett cukiságbomba, amiben pozitívum, hogy nem a porszívó játssza a főszerepet. Ja és még a kötelező kutya is feltűnik a vége felé.

Címkék: humor cuki

2013.08.21. 09:00 foltin 2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr305468317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kalandfereg 2013.08.21. 21:36:35

Nemtom, nekem ez a reklám tökre nem cuki, egyrészt iszonyat mű, és összevágott, és modoros.
Másrészt allergiás vagyok erre a bébikomp nevű izére, ami hihetetlenül megkönnyíti a szülő dolgát, mert a gyerek nem tud benne csúszni-mászni, mindenhez hozzáférni, ellenben a gyereknek tök szar, a mozgásfejlődése és ezzel együtt az értelmi fejlődése elmarad, diszlexiára lesz hajlamos, meg ilyesmik. Angolszász országokban rendkívül népszerű.

TH 2013.08.23. 17:15:04

A bébikomp hatásairól az értelmi fejlődésre nézve nem tudok semmit, de ezt leszámítva egyetértek az előttem szólóval. A film hosszú, vontatott, és valahogy idegesítő.

A bébikomp pedig rohadt ellenszenves cucc, akár árt a gyereknek, akár nem. :)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása