Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Túlórázz a hotelszobádban

art-series-hotels-overstay-checkout-600-83916.jpg

Hányszor bosszankodtunk az előző estét könyörtelenül eszünkbe juttató, ordító fejfájás közben, hogy mégis mi a pékért kell kiköltözni a szobából hajnali 11-kor? Miután a takarítónő már harmadszor nyitott ránk, betuszkoljuk az utolsó koszos alsógatyát is a szuveníroktól kétszeresére duzzadt bőröndünkbe, leszutyogtunk a homályos folyosón, kicsekkoltunk a fürkésző tekintetű recepciósnál, és indulhat is a kalandos hazaút. De miért is kell kicsekkolnunk, ha a szobába még órákig, vagy napokig nem is költözik senki? - tette fel a kézenfekvő kérdést az ausztrál Art Series Hotel, és megcsinálta a világ egyik leghasznosabb promóciáját.

Az "Overstay Checkout"-nak becézett promóció keretében ugyanis csak akkor kell elhagynod a szobád, ha valakinek tényleg szüksége van rá. A kampány hihetetlenül sikeres volt, mivel a hirdetésre fordított összeghez képest óriási earned media megjelenést kaptak, és ami még ennél is sokkal fontosabb, rengeteg elégedett vendéget, akik kisimult arccal, magukat újra embernek érezve távozhattak a szállodából. Voltak akik csak órákat fetrengtek, de a rekorder egy hétig csövezett még a jólkiérdemelt szobájában. Ezt hívom én win-win szituációnak. 

Címkék: hotel promó

2013.08.29. 09:00 foltin 2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr555482227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2013.08.29. 13:53:55

Így végül is csak rettegned kell, hogy vajon mikor esnek be Kovácsék és húzhatsz haza.

szallodas · http://forgoajto.blog.hu 2013.08.30. 20:10:32

És mi van az abban az egy hétben felmerülő költségekkel? Vagy nem cserélték addig a textíliát, meg nem takarították a szobát? Egyébként a normálisabb szállodák engedik a késői check out-ot, akár ingyen is, ha egyébként az nem okoz nekik problémát. De reklámötletnek persze jó.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása