Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

[brief.blog rovat] Debrecen: hív

brief_debrecen.jpg

 

A HajdúTúrba beépült nyíregyházi ügynök titkos levele tartótisztjéhez


Tisztelt Százados úr!

Nagyon jó hírekről számolhatok be! Bár múltkor azt írtam, hogy aggódom, nehogy dekonspirálódjak, úgy tűnik, senki nem fogott gyanút, sőt! Pedig amikor két hete felvetettem, hogy "mi lenne, ha pár tök jellegtelen vizicsúszdát mutatnánk a plakáton, nem pedig valami egyedi debreceni dolgot!" szerintem el is pirultam egy kicsit. 

No de... azóta rájöttem, hogy ez szerencsére nem Tirpákia, itt inkább csak bólogatnak az emberek, meg nézik, ahogy épül a loki-stadion. Így aztán nagy levegőt vettem, és még egyet rúgtam a kampányba, hogy semmi se veszélyeztethesse a hamarosan elinduló "Nyírja ki unalmát Nyíregyen" kampányunkat. Még a végén élveztem is, ahogy ötletelés címén szürreálisnál szürreálisabb ötletekkel jöhetek elő a brainstormon. Igazság szerint Évike is adta alám a lovat, őt állítólag a BAZ-megyeiek fizetik, de egyelőre ezt nem tudtam konfirmálni, lehet, hogy csak sík ostoba szegény. 

A lényeg a lényeg: sikerült még egyet csavarni a kreatívon, és az amúgy tök érdektelen helyszínt megfejelni egy nyilvánvalóan lehetetlen szituációval, így aztán egyszerre lett unalmas és hiteltelen a plakát. Mellékelem a végleges anyagot, remélem nem is kell több komment: egy lány csúszás közben mobilozik. Még javasoltam, hogy csússzon felfelé ("mert az olyan eredeti"), az azért nem ment át... de szerintem így is elég jó lett a végeredmény, hát nem?!

Most, hogy teljesítettem a Missziót, kérem visszahelyezésemet Beregbe, nagyon hiányzik már egy jó gombócleves!

A Nyírség Mindenek Előtt!

Bátor Nyír

 

 

2013.08.30. 12:00 chimie 4 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr545480363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Žďárský 2013.08.30. 15:33:38

Gyönyörűűűű :-)
(Mondom ezt távolról sem érintett dunántúliként)

Žďárský 2013.08.30. 15:37:09

Mellesleg itt egy másik gyöngyszem, bizonyítandó, hogy nem csak a z alföldi barbaricumban képesek a helyi kreatívok hatékonyan rombolni a városuk imázsát. (A webcím ne tévesszen meg, Harkányról van szó)
ahojkomarno.sk/hirek/files/2013/08/1175547_185032185010361_237456781_n.jpg

ethan blow 2013.09.26. 14:22:45

Lefrissítettük az új opot az apple-re, így az vízálló lett, lehet hívni a provident ügynököt a lejtőn a mély felé csúszva, mialatt egy hiperrealista környezetben mindössze monokróm asztráltestünk alsó fele érintkezik a hideg, nedves csővel, ám pittyegő hangot hallunk az éjjeliszekrény felől, melynek helyét elfoglalta az életbentartó gép, s hogy gyermekkel áldjon meg az ég mindezért, felhúzott lábakkal törekszünk maximalizálni a fogantatás esélyét a durva coitus után, ám az anális szexről valamit elfelejtett elmondani a jó anyánk.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása