Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Zseniális verziófrissítés az Androidtól!

Egy operációs rendszer megjelésénél 1.2, 4.1 kevés unalmasabb és geekebb dolog van a világon. A Google ezért a kezdetektől fogva különféle édességekről nevezte el az Android újabb és újabb verzióit. Így volt már Cupcake, Donut, Eclair, Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich és legutoljára Jelly Bean. Mióta elkezdtek szállingózni a hírek az új oprendszerről, mindenki azt találgatta, hogy a 4.1-es verzió után melyik szám, és milyen név fog következni. A legtöbben az 5-ös sorszámra tippeltek, de a Google nem lenne Google, ha nem lepett volna meg mindenkit. 

Screen Shot 2013-09-04 at 10.38.49.png

Az új verzió így a 4.4 számot és a KitKat nevet kapta. Ennél zseniálisabb húzást el sem tudok képzelni, egész egyszerűen mindkét oldalnak tökéletes ez a házasság. A KitKat hatalmas publicitáshoz jut, nem lesz olyan a telefonok iránt érdeklődő ember, aki ne találkozna vele ennek a hírnek a kapcsán, és az Androidosok csordákban fognak majd a boltokba menni, hogy egy szelet csokival ünnepeljék meg a nagy hírt. Az Androidnak is frankó ez a húzás, hiszen rengetegen fognak beszélni a névválasztásról olyanok is, akik a technikai újításokra kevésbé fogékonyak, és rengeteg kreatív lehetőség rejlik is még az együttműködésben Elég csak megnézni a KitKat megújult honlapját (amiből izelítőként itt egy részlet a KitKat technikai specifikációival)

Screen Shot 2013-09-04 at 10.32.38.pngvagy az Android saját oldalát, ahol bemutatják az új oprendszert, és látszik, hogy már most lubickolnak az ötletekben, és az is, hogy ez még csak a kezdet, és renegeteg izgalmas ötlet származik majd még ebből. Nálam nagyon betalált ez a húzás, megyek és tartok is egy kitketnyi szünetet.   android50-575x383.jpg

Címkék: mobil humor forradalom

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr75494717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrgeez 2013.09.04. 11:12:41

Ezzel véget ért valami. Kezdek félni, hogy jönnek a nagy-képes hirdetések a google-logó mellett a keresőben, külsős logók a telefonok hátterébe 'égetve'. Nyilván eddig is sok reklámot tolt az ember arcába a google, de ezek nem voltak annyira feltűnőek, zavaróak az adott helyen a google oldalain. Ezután mi jöhet, megváltozik a gmail-ek háttere nesquikesre?
Tudom, hogy ez csak egy szoftver-elnevezés, amit kevés helyen lehet majd csak látni, stb, és szakmailag ügyes dolognak tartom, de - mint google-szolgáltatás felhasználó - elkezdtem aggódni.

meszi 2013.09.04. 14:19:42

zseniális

*taps-taps-taps*

2013.09.04. 15:10:19

húúúúúúú, mekkora zsenik! húúúúú!

Circus 2013.09.04. 15:47:36

@mrgeez: egyetértek.
Már most megijeszt, hogy mennyire fejre szabott reklámokkal nyomul a Google. Privacy is lost.

(II. Torgyán Виктор) THY Rokk *n* Troller 2013.09.04. 20:12:49

Meglepődnénk-e, ha kiderülne, hány kormányzati (önkorit is beleértve) hivatal tárolja a személyes adatokat Google felhőben? :D

2013.10.24. 23:07:11

@(II. Állatosító) THY Rokk *n* Troller:
Miből gondolod, hogy a iCloud különb? Ja, mert az nem Gúúúgli, hanem Alma, ugye?
Ha lesz végre egy szabadnapom, akkor majd röhögök is egyet.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása