Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ez nem pornó, ez HBO

Az egyik legismertebb filmes kábelcsatorna szlogenje így hangzik: "Ez nem tv, ez HBO". És igazuk is van, mert pont olyan dolgokat csinálnak, amilyeneket a tévék nem. Például nem sugároznak reklámot. Vagy nem vágják ki a Chuck Norris-pörgőrúgást és a miatta kiloccsanó vért, csak hogy beleférjen a 16-os karikába, hogy este tíz előtt is lehessen vetíteni a filmet. Ugyanígy a húzós erotikus jelenetek sem válnak a vágóollók áldozataivá.

Sőt, mivel saját gyártású sorozatokat és filmeket is készítenek, azt mutatnak meg bennük, amit csak akarnak. Ettől fogva nem is engednek a bigott prüdériának és megpróbálnak minden sorozatepizódba literszámra fröcsögő a vért és/vagy olyan naturális kefélést csempészni, amit még a National Geographic is megirigyelne. Ha pedig épp egy ilyen fülledt jelenetnél sétál be valaki a nappalidba, simán azt hiszi, hogy pornót nézel. Te meg csak annyit tudsz mondani, hogy ööö, ez nem pornó, ez HBO.

Az új szpotban viszont már nem azt próbálják bizonygatni, hogy az HBO nem tévé, hanem hogy nem pornó. A sztori olyan színészekről szól, akik épp a barátnőiknek, barátjuknak vagy éppen az anyukájuknak újságolják lelkesen, hogy megkapták a hőn áhított szerepet. Az állak viszont akkor kezdenek el egymás után koppanni, amikor a leendő szereplők egy erősen koreografált pornójelenetet mesélnek el óriási átéléssel. A totális mélypontot elérve, egy ja nyugi, ez nem pornó, ez HBO után pedig mehet is tovább az ünneplés.

Címkék: tv hbo humor tévé szex

2013.09.14. 09:00 foltin 3 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr655512632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anemic royalty 2013.09.16. 13:36:25

Értem én, de az üzenete mégis az, hogy ilyeneket láthatsz az HBO-n.... ;)

Sadist 2013.10.20. 19:18:16

Trusznyó dolog a CSS-t egy /ad/ útvonalra rakni, mert az AdBlock alapból kiszűri és szétkúrja az oldalt :|

Benedetto 2013.11.15. 17:59:17

@Sadist: Take my like sir! Hát akkor ezért esik nekem szét bizonyos böngészőkből az oldal...

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása