Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tud egy hörcsög kamiont vezetni?

Hogyne tudna! Legalábbis, ha kap egy kis segítséget, és ha egy olyan könnyen és egyszerűen irányítható járműről van szó, mint a Volvo FMX kamion. Éppen ezt az irányíthatóságot és kormányozhatóságot szerette volna demonstrálni a Volvo legújabb filmjében, ami már nem az első abban a sorban, amikor a járműveik tulajdonságait valamilyen extrém mutatvánnyal teszik érzékletessé. Nem is olyan rég a kikötőben fellógatott kamion tetején álló igazgatót láthattuk, de volt már két száguldó kamion között kifeszített kötélen egyensúlyozó akrobata, a sivatagban nyakig beásott mérnök feje fölött átszáguldó gép, és most itt van Charlie, a hörcsög, aki egy kis segítséggel képes kamiont vezetni.

Ezt persze csak képletesen szabad érteni, hiszen valójában arról van szó, hogy egy kis szerkezetben szalad szegény jobbra-balra az elé tartott répa után, de eközben maga alatt tekeri a hihetetlenül finoman működő kormányszerkezetet, és ezzel irányítja a sok tonnás gépet. Kis lépés ez a hörcsögöknek, de nagy a Volvónak, akik újra bebizonyították, hogy a látszólag unalmas termékeket is lehet érdekesen reklámozni. Ti például gondoltátok volna, hogy valaha kamionreklámot fogtok nézegetni?

Címkék: autó látvány

2013.09.19. 13:40 reklámbuzi Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr555523227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása