Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

[brief.blog rovat] Mária Valéria: Isteni a nyelvérzéke!

nyelsuli.jpg

Feltételezett ügyfél: Mária Valéria Nyelviskola

Feltételezett levél az alkotónak:

Szia Fecó!

Marcsi kitalálta, hogy reklámozzuk magunkat óriásplakáton. Tudnál alkotni valamit holnapig? Annyit kért, hogy olyan legyen, ami még sose volt.

Köszi

V.

Feltételezett válasz:


Szia Valér!

No feladtátok a leckét - ami persze egy iskola esetében nem is olyan meglepő :D. Csatolom a cuccost, remélem magáért beszél, de azért pár szóban, hogy hogyan okoskodtam:

Ugyebár azt kértétek, hogy olyan legyen, ami még sose volt. Ennek jegyében se címet, se telefonszámot nem tettem a plakátra - hogy azért ne legyen nagyon üres a plakát, odaraktam a nyilvántartási számotokat, szerintem még ilyen sem nagyon volt, szóval ez már 3x újítás.

De persze ezek csak a habok a tortán, igyekeztem a kreatív terén is új utakra tévedni! Abból indultam ki, hogy bemutatni a nyelviskolátok által tanított nyelveket vagy hogy miért más a ti módszeretek, netán a nyelvtudás előnyeit ecsetelni annyira elcsépelt - gyakorlatilag mindenki ezt csinálja. Viszont! Mi lenne, ha a nyelvérzékkel játszanánk?  Ez úgyis egy olyan dolog, ami az emberek nagy része szerint adottság - mi viszont sokkoljuk le őket azzal, hogy nálunk ezt lehet fejleszteni! És ha már a nyelvvel játszunk, játsszunk a nyelvvel :D - ez utóbbi azért is bejött, mert így kevesebbet kellett költeni castingra, én ingyen vállaltam a szereplést!

Többiről számlát küldhetem?  

Fery

Címkék: hungarikum köztér brief

2013.09.27. 12:00 chimie 3 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr385516719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zöld_Dani 2013.09.27. 14:45:37

Ezt nem azért photoshoppoltátok, h legyen miről írni?

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása