Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

[brief.blog rovat] Erste: Hilda

helga.jpg

Feltételezett ügyfél: Erste Bank Hungary

Feltételezett levél az ügynökségnek:

Gézám!

Megapánik van! Kib...tt jog megint visszadobta az egészet, mondván, ha nem írjuk bele, hogy ki kaphat ilyen támogatást és ki nem, meg mik a feltételek, meg hasonlók, akkor nem mehet ki az anyag. Közben ketyeg az óra, holnap leadás van. Amit meg kérnek, az kb annyit jelentene, hogy minden óriásplakát mellé kéne foglalnunk két másik helyet az apróbetűnek.

Sírva könyörgöm, találjatok ki bármit, ami átmegy. Ha benne van, hogy lakáshitel meg állami támogatás, én már nagyon boldog leszek!

T.

Az ügynökség feltételezett válasza

Szia Tibor!

Bevontuk a Lajoska tesóját, aki egy ügyvédi irodában kreatív... mondta, hogy ennél durvább dolgokat is megoldott már, és ha megnézed a csatolt cuccot, szerintem te is elismered, hogy egy zseni! Bemásolom az instrukcióit, amik alapján dolgoztunk, hogy lásd, mit miért:

(1) Ne állítsunk semmit a termékről! Legyen a fősor egy kérdés. Kérdezni bárkinek bármit lehet.

(2) Támogassuk meg egy claimmel. Tegyünk mellé egy tipikus szarrágót, és mondjuk meg, hogy ebbe ő sem tud belekötni. Ez a trükk: a szarrágó fiktív, tehát a claimbe sem lehet belekötni. Ha meg a jog nem tud belekötni, hogy egy fiktív szarrágó nem tud belekötni, akkor a fősor és a claim is védve van. 

(3) Ne örüljünk magunknak túlságosan. Bár semmit, de semmit nem állítottunk azon túl, hogy egy fiktív ember nem tud belekötni egy kérdésbe, tegyük rá a plakátra az összes törvényileg kötelező adatot, hadd szóljon. THM naggyal, minden más mehet olvashatatlannal, ahogy szoktátok.

(4) Ez inkább csak tanács: a szarrágó ne hasonlítson a jogászra. Hadd higgye, hogy a kreatívnak semmi köze hozzá, ez csak az ő személyes paranoiája.

Üdv

Címkék: magyar bank erste köztér brief

2013.10.04. 12:00 chimie Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr25541726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása