Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lélegzetelállító kamerareklám

Egyre kevesebb olyan termék van, amit egy egyszerű termék demóval lehetne hirdetni, mert olyan különleges és egyedi dolgot tud, amit más versenytársak nem. A hihetetlenül strapabíró, könnyen kezelhető, és emellett elképesztő képminőséget produkáló GoPro kamerákkal bárki lélegzetelállító felvételeket készíthet, és ahhoz hogy egy ütős reklámot készítsünk a kameráknak, tulajdonképpen nincs is másra szükség, mint hogy a sosem látott szituációkat bemutató, hihetetlen jeleneteket egy jól összevágott, megszerkesztett videóban bemutassuk.

Éppen ezt tette a cég a GoPro HERO3+ Black Edition kamera piacra dobásának alkalmából, aminek az eredménye egy olyan film lett, ami négy és fél percre a székbe ragasztja a nézőt. Van itt a szörfözéstől, sziklamászástól kezdve a bálnákkal merülésen és oroszlánölelgetésen át az őrült városi downhillig minden, aminek hatására azt érzi az ember, hogy most azonnal a sarokba kell vágnia a gépét, és egy GoPro kamerával a zsebében elindulni, hogy valami igazán különlegeset csináljon, és forgasson. Enjoy!

Címkék: látvány

2013.10.06. 10:30 chimie 2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr545541725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jubilleum 2013.10.06. 10:50:43

A GoPro minden alkalommal eljátssza ezt :D , bár szerintem az eddigi videók közül ez lett a leghalványabb habár ez is csodálatos..
Szóval ezen a hétvégén még ezeket is tessék megnézni:
youtu.be/A3PDXmYoF5U
youtu.be/GUEZCxBcM78

sge · http://monstercrash.blog.hu/ 2013.10.06. 20:30:16

Én is szeretem, bár én csak motorozáshoz használom. Nekem mondjuk Jeb Corliss videói a kedvenceim: www.youtube.com/watch?v=TWfph3iNC-k&feature=share

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása