Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A 10 legjobb Halloweenes reklám idén

A Halloween is olyan a reklámszakmában, mint a karácsony vagy a Super Bowl: a napokban egymás után jöttek ki a vicces és/vagy ijesztő Halloween tematikájú szpotok és printek. Most, hogy lassan eltűnnek az utcákról a zombira festett és részegedett szórakozni vágyók, és az amerikai kissrácok is ájulásig tömték zsebeiket édességgel, összeszedtük a legjobb tizet.

Ha már lurkókról van szó, akkor kezdjük a Crest és az Oral B közös szpotjával, ahol balázsolásra készülő cuki gyerekeket kértek fel egy új egészséges vega cukorka tesztelésére. Természetesen az édességre vágyó gyerekek nem voltak elragadtatva a tofu és articsóka ízű cukorkáktól, így a szpotban őszintén szarozzák le és okádnak be tőlük. A több, mint 3,5 millió megtekintésnél járó videó végén a nincs ijesztőbb, mint egy Halloween édesség nélkül. Még szerencse, hogy itt van nekünk a Crest és az Oral B üzenet jelenik meg. Zseniális.

Az AT&T szpotjában is cukorka a téma és ezt is a cuki gyerekek viszik a hátukon, csak itt most róka nélkül, és mindössze 30 másodpercben. Az előzőnél nem jobb, de az üzenet itt is átjön.

Még mindig gyerekek: a Mini szokásához híven most is szuper szpottal jelentkezett duplacsavarral, láncfűrészes gyilkossal:

A láncfűrész gyilkos a LUX szappan szpotjában is visszaköszön:

Mivel mindenki szereti a kis cuki dolgokat a Pepsi a kőművesek kedvenc italánál is kisebb kiszerelést készített Halloweenre, ami gyakorlatilag egy kortynyi italt tartalmaz. Természetesen ez is csak vicc, de a fogyaszták már lázadoznak, hogy nem találják a boltok polcain.

Century 21 ingatlaniroda, hogy megmutassa, bármilyen lakást el tudnak adni, kísérteties filmet készített egy szellemjárta házról:

 

A booking.com is szellemjárta hotelekkel promotál a Maradj, ha mersz című kampányban. A többi printet a honlapjukon láthatjátok.

152053.jpg

Hogy a zombik se maradjanak ki itt egy klisékkel tűzdelt szpot:

A Pepsi kizárólag Facebookra készülő plakátja is óriási sikert aratott:

pepsi_halloween_1.jpg

És végül még két plakát a Mini-től

mini_devil_0.jpg

mini_creature_of_the_night_0.jpg

Címkék: humor halloween reklámszemle

2013.11.01. 20:17 foltin 2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr625605629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása