Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ilyenek vagyunk mi, reklámosok

Mint minden brandnek, a reklámügynökségeknek is szükségük van néha reklámra. Ezek az önpromók természetüknél fogva viccesen szoktak kreatívak lenni. Most ezek közül mutatunk két egészen frisset. Az első nem aprózza el, és nem is saját magából, hanem rögtön az egész reklámszakmából indul ki, míg a másik egy speciális tulajdonságunkra, a reklámdíjak szeretetére épít.

Lowe Roche által készített videó dióhéjban foglalja össze, és pontos számokkal támasztja alá, hogy milyen is egy átlagos reklámos. Innen - és ugye a sztereotípiákból tudhatjuk -, hogy például kilencszer több whiskeyt iszunk, mint mások, miközben 50%-unk heti rendszerességel bort iszik, 17%-unk volt már Cannes-ban és háromszor annyi külföldi filmet és majdnem kétszer annyi pornót nézünk, mint a világ másik része. Kedvenc betűtípusunk a Helvetica, 62%-unk tudatosan táplálkozik, 68%-unk nem tud internet nélkül élni, 30%-unk kevesebbet, míg 30%-unk többet akar inni. És ami a legmeglepőbb: többször némítjuk le a reklámokat, mint bárki más. Hát ezek lennénk mi nagyvonalakban...

Amikor bemész egy reklámügynökségbe, nem tudod nem észrevenni a gondosan odakészített díjakat. A kanadai Rethink ügynökség is - mint az összes többi - szeret díjakat nyerni, és azt a vendégek orra elé dörgölni, ezért arra gondoltak, ennek érdekében bevetik a kreativitásukat és technikai felkészültségüket. Ez olyan jól sikerült nekik, hogy a legújabb húzásuk 811 cannes-i arany oroszlánt, 194 ezüst One Show ceruzát, és a világ első Publicis-Omnicom Év Ügynöksége díját hozta a recepcióra. Ja és persze ezt a rendkívül vicces, önironikus videót, amiben ezt mind saját maguknak nyomtatják a 3D nyomtatójuk segítségével. Így válhatsz a világ legjobban díjazott ügynökségévé. Zseniális.

 

Címkék: díj ügynökség önpromo

2013.11.08. 10:06 foltin Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr25619824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása