Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

[brief.blog rovat] Ujjé: Kattanj rá!

ujje_crop.jpg

Feltételezett ügyfél: UJJÉ!

Feltételezett levél az alkotónak:

Sziasztok!!!!!!! 

Őrület, hogy szalad az idő!!!!! Már csak 1 hét és nyituuuuunk!44! Kéne nekünk valami a metróra ez alkalomból!!! Mivel kértétek, hogy valami infót adjunk át, csináltam egy kis minikutatást a témában!!! Megkérdeztem az összes munkatársunkat meg barátomat mag rokonomat!!!! És az jött ki, hogy mindenki alig várja, hogy megnyissssuuuuuunk!!4!! Szóval akkor az is megvan, hogy miről legyen szó!!4!4!! Akkor várjuk a kreákat holnapra!!444!!  HAJRÁÁÁÁ!!44!

Dórika!!444!!!!


UI: ja és még valami!!!! Legyen a hirdetés fanki!!!444! Mondjuk legyenek a plakáton idióta fejek vagy szopós szájú csaj vagy vicces szemcsi vagy ilyesmi!!!! De ez csak 1 pár ötlet!44!!! 

Feltételezett válasz:


Üdv Dóra!

Köszönjük az insightot. Mi is lelkesek vagyunk. Küldöm az anyagot. Beleraktuk, amit kértél. Reméljük tetszik. Küldöm a számlát futárral. Szólj, ha kell valami.

Károly

2013.11.15. 12:00 chimie 2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr705616522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fotelbetyár 2013.11.15. 20:13:21

Ritka béna ez a hirdetés... én sokszor azon röhögtem, hogy olyanok a fejek, mintha a két csávó perverz lenne, és éppen egyszerre markoltak volna bele szerencsétlen csaj hátsójába, aki nagyon meglepődött.. De azóta sem látogattam el ebbe a webshopba. :)

Lesből Támadó Szárítókötél 2013.11.18. 10:07:05

Minden költői túlzás nélkül mondom: az Ujjé "akciós" hirdetéseinél unszimpatikusabbakat még életemben nem láttam. Arról van szó, hogy "ABC" termék X Ft-ért, mely tartalmaz egy ajándék "DEF" terméket, apróbetűvel odaírva, hogy a termék Y Ft értéket képvisel. Az én konzervatív életfelfogásom szerint az "ajándék" szóhoz sosem kapcsolódik számszerűsített érték az ajándékozott oldalán, merthogy úgymond a szándék a fontos.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása