Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ekkora a szabad sajtó ereje

Screen Shot 2013-12-27 at 11.48.34.png

Tavaly a nagy mértékben, de azért nem teljesen demokratikus Oroszországban egy csapat újságíró arra kényszerült, hogy elhagyja az egyik legnagyobb internetes portált, mert összetűzésbe került a kormánnyal, ami nem nézte jó szemmel az írásaikat. Ezek után megalapítottak egy új, független oldalt, znak.com-ot, ami a sajtószabadság egyik élharcosává vált, és kompromisszummentesen próbálta megíri a valóságot a kormány visszás dolgairól. Decemberben volt egy éves a lap, aminek alkalmából egy látványos demonstrációt szerveztek a szerkesztők. Kinyomtattak 500 oldalt az idén elkészült cikkekből, és másik 500-at az azokhoz beérkezett kommentekből.

Ezután a két könyvet (az ismert telefonkönyves trükköt eljátszva) laponként egymásba fűzték, majd az így elkészült, a gerincénél egy pánttal összefogott lapköteget egy kapóra erősítették. Meglepő, de ilyenkor a lapok között fellépő súrlódási erő akkora, hogy azok erő hatására sem szakadnak szét, hanem nagyon erősen tapadnak egymáshoz. Ezt a jelenséget kihasználva a könyv és egy daruskocsi segítségével ezt követően a magasba emelték a znak.com főszerkesztőjét, akit semmi nem óvott a leeséstől, csak a két, egymásba fűzött csomag lapjai, amelyek olyan erősen kapcsolódtak egymáshoz, hogy képest volt megtartani a nő súlyát. Látványos és emlékezetes megoldás, jár az évvégi pirospont a znakosoknak.

A többi érdekes, emlékezetes reklámot se hagyd ki, csatlakozz az addicthoz a facebookon!

Címkék: politika látvány

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr965710475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Makkasz 2013.12.27. 18:37:20

Megfeleloen felfuggesztett normal A4-es lap is megtart egy nem ficankolo embert, mert magas a szakitoszilardsaga (2 db meg mar tulzas is).

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása