Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az idei legszebb reklám az NFL-ről

Közeledik a Super Bowl (február 3-ára senki ne csináljon programot!), ami abból is látszik, hogy megszaporodtak az amerikai foci témájú reklámok. Ezúttal a Duracell rukkolt elő egy szpottal, amitől leesett az állam. Nem azért, mert annyira látványos vagy bombasztikus lenne, hanem azért az emberi történetért, amit bemutat. Trust the power within - mondja magáról a márka, és ennek bizonyítására Derrick Colemanről, az NFL első és eddig egyetlen hallássérült játékosának életútját mutatja be.

A film arról a lelki erőről, belső energiáról szól, ami ebben a fiúban lakozik. Van egy olyan mondat a filmben, amitől konkrétan borsózni kezdett a hátam (They didn't call my name, told me it was over. But I've been deaf since I was 3, so I didn't listen), köszönhetően annak is, hogy a a narrátor szerepét is elvállalta a főhős, különleges hangulatot és erőt adva az amúgy is remek munkának. Ha kíváncsiak vagytok rá, a hétévégén szurkolhattok is Coleman-nek, hiszen a Seattle Seahawksban ő is játszik majd a Super Bowl-ba kerülésért. 

Címkék: sport NFL Super Bowl

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr335759508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2014.01.16. 07:37:12

Egyszer Maksa mondta, hogy sok reklámból egy dolog lóg ki borzalmasan: a termék! Hát itt is ez van. Egy NFL/Seahawks/Hallássérültek Szervezete reklámnak jó lenne, de így az utolsó 3 mp majdnem tönkrevágja az egészet.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása