Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Röhögj egy jót a Google-ön!

A néha egészen fura Google találatokon vagy éppen mások hülye keresésein sokszor nem lehet mást csinálni mint röhögni. Ezt akarta kifigurázni a CoolegeHumor által elkészített kisfilm is, ami úgy mutatta meg az internetes keresés vicces oldalát, hogy elképzelte hogy nézne ki az egész, ha a Google egy valós személy lenn, aki amolyan "Hülye kérdések minisztériuma" jelleggel egy kis szobában fogadná a keresőket. Lánykollégium? Itt a mappa a képekkel. Ja, hogy meztelen? Itt van a másik képcsomag. Bitcoin? Füves cigi? Firefox? Csak jönnek sorba a hülyébbnél hülyébb kérdések, amire a Google rezzenéstelen arccal válaszol.

A szerepet egy tapasztalt komikus-színészre Bryan Huskey-ra osztották, aki zseniális alakítással hálálta ezt meg. A Google pedig azzal, hogy nem morcoskodott, hanem engedte, hadd terjedjen a kéretlen vírusvideó. És milyen igazuk volt! Kell hozzá némi angoltudás, de érdemes megpróbálni. Ha nem értenétek valamit, majd a Google segít! 

Címkék: humor online

2014.01.19. 11:03 reklámbuzi Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr65769478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása