Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nézd meg az OBI épületes óriásplakátját!

obi.jpg

Az OBI, a Baumax, a Praktiker vagy a Bauhaus plakátjait már régóta csak arról lehetett megkülönböztetni egymástól, hogy a hirdetett vécéülőke vagy keri lámpa körül melyik áruház márkaszínei tűntek fel. Ebből a szomorú folyamatból akart kitörni az OBI Németországban, hogy végre valami különlegessel hívja fel magára a figyelmet. Ez egy egyszerű módszerrel sikerült is nekik. Óriásplakátok helyett lepusztult épületeket kerestek, amelyeken az óriásplakátok méretével megegyező felületet szemet gyönyörködtetően felújítottak.

A felújításhoz természetesen az OBI-ban található alapanyagokat és eszközöket használták fel, és csupán egy apró üzenetet helyeztek el mellettük, ami jelezte, hogy a felújítást az OBI végezte el. Egyefelől ötletes kezdeményezés, hiszen ahelyett hogy elmagyarázná, egyszerű és látványos módon demonstrálja az üzenetet. Másfelől egy kicsit visszás is, hiszen a felújított részek mellett talán még szomorúbbnak hatnak a lepusztult épületek, tehát a városképen nemhogy nem dob, de még egy picit talán ront is a kampány. Az viszont elvitathatatlan, hogy ezerszer hatásosabb mint egy százhuszonkettedik észrevehetetlen óriásplakát.

Címkék: ambient látvány köztér

2014.03.04. 14:38 reklámbuzi Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr455843041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása