Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vissza a jövőbe: Itt a lebegő deszka

A Vissza a jövőbe című klasszikus filmben Marty a jövőben, pontosan 2015-ben már kerék nélküli gördeszkával leckézteti meg a gazfickókat. A Nike mindig is az előremutató fejlesztések híve volt, így biztos szomorúan vették tudomásul, hogy nem, hogy önbefűző cipő nincs a jövőben, de még lebegő deszka sem. Ezen felbuzdulva 2010-ben bejelentették, hogy kerek 5 év múlva ők bizony piacra dobják a jövő cipőcsodáját - legalábbis, ahogy azt a nyolcvanas években elképzelték.

Ha ez a futuristáknak nem lenne elég, a tudósok elkészítették a légdeszkát is! A jövő visszavonhatatlanul itt van. Azt mondjuk nem tudjuk biztosan, hogy széles gábori értelemben kapcsolták-e ki a gravitációt, vagy egyszerűen egy jól megrendezett vicc-e (igazából tudjuk: ez bizony egy vicc), de készítettek egy microsite-ot is a légdeszkának, ami szintén ugyanúgy néz ki, mint ahogy azt  harminc évvel ezelőtt elképzelhették a sci-fi írók.

A huvrtech.com/ légdeszkát bemutató videójában nem más mutatja be a jövőbe repítő produktumot, mint Christopher Lloyd, aki ugye az őrült Dokit játszotta a filmben. Hogy még hitelesebb legyen ez az egész, a gördeszka Micheal Jordane, a menetszélben megőszült Tony Hawk próbálja ki először a HUVr Boardot, majd Moby is tesz vele pár tiszteletre méltó métert. Az áldokumentumfilmnek látszó termékbemutatónak elsőre ránézésre semmi köze nincs az önbefűző cipőhoz, de nem kell túl merészet tippelnünk, ahhoz hogy ez egy jól megrendezett felvezetése a cipőnek. A Mashable szerint mondjuk a Funny od Die áll a dolog mögött.

 

 

HUVr_board_bluered_btm.jpg

HUVr_board_bttf.jpg

Címkék: gördeszka Nike

2014.03.05. 09:11 foltin 2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr945844066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

klarky · http://kreport.blog.hu/ 2014.03.05. 13:45:55

A Nike biztos, h nem áll mögötte tekintve, h a filmben sem ők, hanem a Mattel gyártotta a légdeszkát. :-)

csodatévő dzsagodar 2014.03.05. 22:18:13

Érdekes, hogy a közeli kommenteknél egyik emberen sem látható a felsőruházatuk alatt semmi plusz dolog, de ha már a deszkán lebeg, akkor mindegyiknél felfedezhető valami fehér kidudorodó viselet, vagy heveder.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása