Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy reklám, amit minden kutyásnak látnia kell

 

 Vannak olyan foglalkozások (van egyáltalán másmilyen?), amik azzal járnak, hogy az ember felé közöny vagy egyenesen gyűlölet árad. Kiabálnak velünk, leszólnak mindet vagy épp ellenkezőleg, tudomást sem vesznek arról, hogy létezünk. Nehéz nap mint nap újra túltenni magunkat ezen, és folytatni a munkát. Még szerencse, hogy van, ami ebben segít. Ha megnézitek a filmet, ti is megértitek majd, amit a kutyások már most is tudnak.

 

A többi érdekes, emlékezetes reklámot se hagyd ki, csatlakozz az addicthoz a facebookon!

 

Címkék: nonprofit állatok

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr85846733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

never again 2014.03.08. 18:18:36

Érdekes, hogy 40 ezer megtekintés felett, ehhez még senki nem gondolta, hogy lenne hozzáfűzni valója.

mahóca 2014.03.08. 19:59:21

@never again: akit vár otthon kutya/macska annak nincs mit hozzáfűzni, akit meg nem azt most mit írjon? írjon egy ilyen semmit mondó megjegyzést?

sdani 2014.03.09. 03:08:00

Nahát, ez nagyon tanulságos... nemrég a modoros blogon volt egy nagyon jó cikk, ami a kutyabarátok állatias dühét és agresszióját váltotta ki. De nem is ez a lényeg, hanem egy komment, ami kicsit helyreteszi ezt a "feltétel nélküliséget":

"A legtöbbet az árulja el a kutyavédőről, hogy ő a kapcsolatban "feltétel nélküliséget" vár el, vagy dicsőít. Neki nem társ kell, hanem alávetett. Aki szereti őt akkor is, ha amúgy egy szociopata barom, sikertelen, megkeseredett szerencsétlen vagy éppen büdös, elhanyagolt.
Nem fog ellentmondani, vitatkozni, nincs önálló véleménye és akkor is a gazdit imádja, alázatos tekintetű, farkcsóváló alázattal, ha az előző nap belerúgott egyet. A kutyával nem kell megvitatni semmit, nem kell kompromisszumos megoldást keresni, végső soron mindig az van/lehet, amit a gazdi akar. Ha kényelmetlen, fárasztó, a helyére lehet parancsolni, ha a gazdinak van lelki baja, lehet vakarászni a füle tövét. "

Itt a forrás: modoros.blog.hu/2014/01/12/a_legjobb_kutyas_kommentek

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása