Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Újabb szép és ötletes magyar reklám?

Hihetetlen, de igaz! Mostanában újra született néhány emlékezetesebb hazai reklám, elég csak a Telekom égi galériájára, a Holokauszt múzeum cipőkkel teli city light posztereire vagy az egész hazai netet pillanatok alatt meghódító gifszínházra gondolni. Örömmel láttam, hogy az egyik hazai ügynökségnek print kategóriában is sikerült egy igazán igényes, ötletes, és - ami nem mellékes - kifejezetten vicces kampányt alkotni. A UPC reklámjai általában alapból is érdekesebbek és bátrabbak a ketegóriában megszokottnál, nem véletlen, hogy ez a kampány is az ő megrendelésükre készült.

A kampány célja az volt, hogy a vállalat iránt elköteleződést a UPC megbízható és szakértő szerelőinek bemutatásával, rajtuk keresztül erősítsék. Ehhez egy jópofa megoldással az egyes anyagokon magukat a szerelőket mutatják meg nekünk, akik a helyszínre érkezve egy pillanat alatt megoldják a problémát, hogy mi újra élvezhessük kedvenc sorozatunkat, nézhessük tovább a meccset vagy a megkezdett filmet. A kratívok a UPC kirendeltségekenkihelyezett posztereken és szóróanyagokon voltak láthatók. A kampány a Cluso munkája, ezen belül Horváth Ambrus szövegírót és Visy Zoltán art directort dicséri, a fotókat pedig Fiala de Gábor fotós készítette. Ezúton is gratulálok nekik, és remélem, ha nálunk elromlik valami, azonnal jön majd valaki a Stark házból, hogy folytatódhasson a trónok harca!

upc_quantum.jpgupc_barany.jpg

upc_ryan.jpgupc_harry.jpg

Címkék: telekom humor hazai

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr106099603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2014.05.01. 01:54:53

nem rossz, de annyira nem is meggyőző

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása