Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ettől a kosaras reklámtól lehidalsz

Végre egy dologban az európai kosárlabda is felzárkózott a tengerentúlihoz. Ha színvonalban nem is közelíti meg az Euroleague az NBA-t, az aktuális Final Fournak készített reklám minden szmpontból felveszi a versenyt az amerikai piacra készített filmekkel. A főszponzor, vagyis aTurkish Airlines megbízásából a londoni Crispin+Porter ügynökség által készítt film egyetlen 30 másodperces jelenetből áll, ami viszon ebben a fél percben történik, attól leesik a hajad. Négy profi kosaras és néhány amatőr részvételével egy medence köré szervezett eszméletlenül látványos koreográfiát látunk, ahol egészen valószínűtlen módon passzolgatják, majd zsákolják be a lasztit.

Mindezt ráadásul mindenféle számítógépes rásegítés nélkül, ami jól látszik a werkfilmből is. A 22 próbálkozásból összehozott (nem is sok, ha belegondolunk) jelenetsor jól mutatja meg a kosárlabda szépségeit és élményszerűségét, és annak is kedvet csinál a Final Fourhoz, aki azt sem tudja, hogy a Real Madrid és a Barcelona is bejutott (a CSZKA és a Maccabi mellett) a legjobb négybe. Nézzétek meg a szpotot, aztán a majd a Final Fourt is!

Címkék: sport humor látvány

2014.05.08. 14:37 reklámbuzi Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr866135432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása