Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kocsmából a börtönbe

Olyan témákban, amiket ezerféleképpen körüljártak már, borzalmasan nehéz új megközelítést találni. Az ittas vezetés következményeit rengetegszer bemutatták már különféle balesetmegelőzési kampányokban, hol sokkolva, hol megdöbbentve, hol csak elgondolkodtatva a befogadót. Az Lg2 ügynökség reklámfilmje, amelyet egy quebeci biztosító megrendelésére készítettek mégis tudott újat mutatni. A kampány üzenete végtelenül egyszerű.

Ha ittasan úgy dönt valaki, hogy autóba száll, ez az egyetlen, jelentéktelen döntés események egész láncolatát indíthatja el, amelynek egyenes következménye a tragédia. És minden arra az egy döntésre vezethető vissza. Azon múlik minden, és ennek tudatában kell lennünk abban a pillanatban. Ezt a film egy egyszerű szimbólummal mutatja be nagyon erőteljesen. A bárpulton fekvő slusszkulcshoz ugyanis egy madzag van erősítve, ami csigákon keresztül mozgásba hozza az eseményeket, mindvégig emlékeztetve arra bennünket, hogy amit látunk, ott, abban a pillanatban indult, amikor az ittas sofőr kocsiba ült. Elgondolkodtató, emlékezetes reklám.

 

Címkék: autó nonprofit morbid

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr1006589587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

röf 2014.08.11. 07:00:25

" Így fog járni ha ittasan vezet "

Utána meg színész lesz a Nemzetiben....

P.S.
Ha nem a traffis autókban ücsörögnének hármasával a falutábla mögött Pintér köcsögjei, talán hatékonyabban lehetne tenni valamit a tényleges problémákkal szemben.

Ronald 2014.08.11. 08:54:23

@röf: "Utána meg színész lesz a Nemzetiben...."

Csak előtte egy kis "alkotói szabadságra" küldik - az élet sűrűjébe, úgymond.
.

Tóth Virág 2014.08.14. 14:52:03

A Heineken tényleg minden jó buliban ott van. Erre jó bizonyíték, a következő videó.
#heinekenhat #openbudapest

www.youtube.com/watch?v=sx225OJ7WkI

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása