Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Így ne hízlald a gyerekedet!

Az elhízás nemcsak Amerikában számít komoly problémának, hanem Magyarországon is, ahol a lakosság kétharmada túlsúlyos, egyharmada pedig konkrétan elhízottnak számít. Hogy ennek mi az oka? Rengeteg tényező, a genetikai hajlamtól a különféle betegségeken át a helytelen életmódig és táplálkozási szokásig. E két utóbbiban van rendkívül nagy felelőssége a szülőknek, hiszen sok esetben a rossz berögződések gyerekkorban alakulnak ki, vagyis mi szülők ültetjük a gyerekeinkbe a rossz szokásokat, vagy esetleg csak hagyjuk őket megerősödni, és nem ismerjük fel elég korán azt a pontot, amikor be kell avatkoznunk az ő érdekükben. Még akkor is, ha ez kellemetlennek, fárasztónak vagy akár kilátástalannak tűnik.

Erre próbálja meg felhívni a figyelmet egy elhízás elleni kampány, ami egy éppen szívrohammal kórházba kerülő férfi szemei előtt lepergő jelenetek során át mutatja meg visszamenőleg egészen a gyerekkorig, hogyan, milyen behatások eredményeképpen alakul ilyen rosszul minden. Egyúttal felhívja a szülőket, hogy most még van idő változtatni a gyerekeik jövőjén, mert ha odafigyelnek erre a problémára, és tudatosan igyekeznek jó irányba terelni őket, akkor nem kell attól tartaniuk, hogy majd ők is a filmben felvázolt módon végzik. Elgondolkodtató film, amit érdemes többször is visszanézni, mert sok apró kis részlet csak így fedi fel magát.

Címkék: nonprofit

2014.08.12. 11:54 reklámbuzi Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr416597455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása