Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy karácsonyfa, amire az egész ország büszke lehet!

A Hello Wood csapata tavalya múltkori, több száz szánkóból épített karácsonyfa után idén is egy különleges alkotással rukkolt elő az ünnepekre. Az idei karácsonyra az Ökumenikus Segélyszervezettel karöltve találtak ki egy rendkívül látványos és egyúttal komoly üzenetet hordozó megoldást. Az Erzsébet téren, a Design Terminal előtt emeltek egy 11 méter magas és 4,5 méter széles fenyőt, ami mintegy 5000 darab tüzifából áll. A hasábokat úgy rakták egymásra szépen, körkörösen, hogy azok egy gyönyörű, fenyő alakot formázzanak, és egy igazán egyedi látványossággal lepjék meg az arra járókat. A dolog ráadásul nem öncélú, hiszen a tüzifát január elején az ökumenikusok segítségével eljuttatják majd rászoruló családokhoz, addig pedig mindenkinek felhívják a figyelmét az adakozás, jótékonykodás fontosságára. Az éjszaka színes fénnyel megvilágított fa itthon valahogy kevesebb publicitást kapott, a nemzetközi design fórumokon viszont nagy sikert aratott. 

karifa1.jpg

karifa2.jpg

karifa3.jpg

karifa4.jpg

 

Címkék: nonprofit karácsony hungarikum látvány köztér

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr707026161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

qwestor 2015.01.01. 11:32:34

Boldog újj évet a blogolóknak.
Meglepve, de nagyon örültem a blogban leírtaknak.Igen ezt valaki kitalálta, megtervezte, megszervezte,de ha tényleg érdekel,h kik építették a fenyőfát, kik dobálták és kapták el minden darabját, vagy hogy ki festette eggyessével a végeket, szívesen, sőt büszkén megnevezem őket.Mert az én kicsi csapatom volt.Engem megtalálsz e-mailben.
Szép napot

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása