Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vadássz sárkányra most az HBO Trónok harca játékában!

Az HBO minden évben készül valami kis meglepetéssel a Trónok harca szezonnyitó napjára. Idén sincs ez másképp. Ma 11 órakor  egy twitteres sárkányvadászatot indítanak el, ami egészen a premier pillanatáig tart. A lényeg, hogy a khaleesi egyik sárkányát, a bárányokat előszeretettel elraboló Drogont kell magunkhoz csalogatni, és elkapni. A csalogatáshoz a Giphy gifes gyűjtőoldalon kalakított Drogon csaliboltból választhatunk gifeket, amiket posztolnunk kell majd a #CatchDrogon hashtaggel. Ezután már csak annyi dolgunk van, hogy figyeljük, ráharap-e a bestia. Ezt úgy fogjuk észrvenni, hogy  a nevünket említve posztol majd valamit Drogon (azaz a Trónok harca csapat). Ha ezt gyorsan észrevesszük, és retweeeteljük, akkor sanszunk van nyerni, a jutalmak pedig különféle extra kontentektől a Trónok harca ajándékokig terjedhetnek.  A buli persze az, hogy a gifek helyett akár egy barátunkat is posztolhatjuk csaliként, bízva abban, hogy a sárkány majd arra rabol rá, mint Habony a vitrinre, de a főnökünkről, Áder Jánosról vagy éppen Gyurcsányról kitett fotóval is csalogathatjuk Drogont. Jó vadászatot mindenkinek!

 

 

Címkék: sorozat tévé online twitter

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr1007358970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Márk Szerencsi 2015.04.16. 10:50:52

már minden a trónok harcáról szól, de nem meglepő, annyira jó sorozat lett... Én nagy rajongóként már alig vártam az 5. évadot. tudtátok, hogy az HBO GO-n bárki megnézheti az első részt reg nélkül? glurl.co/TH-5-1

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása