Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Chavez, Berlusconi, Bush, pofa be!

A magyar belpolitikai eseményekbe feledkezve hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a mi politikusainknál nincsenek nagyobb tulkok a világon. Pedig Horn Gábor szellemességei, Medgyessy nyelvtörői, Gyurcsány erőltetetten népies szófordulatai, vagy éppen Mikola bornírtságai nemzetközi mércével mérve csak az erős középmezőnyben vannak. Más országok vezető politikusainak száján ugyanis sokszor még orbitálisabb baromságok bírnak kiesni. Bush például köztudottan élen jár ebben a műfajban, elég csak arra az esetre gondolni, amikor egy vak riporterre támadt egy sajtotájékoztatón, amiért az napszemüveget viselt, vagy arra, amikor kifejtette, hogy a könyvekben azt szereti legjobban, hogy néha fantasztikus képek vannak bennük. Chaveznek sem kell a szomszédba mennie néhány bődületes ökörségért, és a nem kifejezetten önbizalomhiányos Berlusconiról is ismert, hogy méretes faszságokat bír mondani. Ilyen esetekben bizony jól jönne egy extra erős ragasztószalag a szájukra, ami képes lenne benntartani a hülyeségeket. A Tesa szerint az ő termékük pont ilyen, amit egy nagyon ötletes print kampánnyal tettek egyértelművé. A hirdetéseket nézegetve érdemes a  politikusoktól származó idézeteket is elolvasni, és mindjárt jobban érezzük magunkat majd a mi kis kárpát-medencei pocsolyánkban.

via:admirror

Címkék: politika humor

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr44394198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cereborn 2008.03.27. 13:55:51

Bush dumája nagyon jó, és a reklámok is. Finom art direkció, nyami!

Tanárúr 2008.03.27. 15:08:43

Nagyon tetszenek. Mellesleg idehaza is elkelne egy ilyen ragasztószalag egy-két ember szájára, és mindjárt nyugodtabb lenne a közélet.

dnd 2008.03.27. 16:55:48

Okos kis hirdetések :)
Engem az érdekelne ennek kapcsán, vajon hogyan tudják felhasználni politikusok képét/egyéniségét kereskedelmi célú hirdetésben? Fizetnek nekik? Vagy csak engedélyt kérnek? Vagy még azt sem? Vagy hogy van ez ott küffődön? Világjárt kollégák, mit tudtok erről?
Azt tudom, hogy itt minálunk kb. lehetetlen megoldani.

Daved · http://buxevo.com/hu 2008.03.28. 08:16:54

éjszaka kimész egy gyurcsányos plakáttal + ilyen szigetelőszalaggal. Megvárod még elmennek a többiek. Kiteszed, elfutsz és kész is! :)
úgy se takarítanak errefelé...

Verebes 2008.03.28. 09:44:44

Daved
Ez az igazi gerillamarketing!:))

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása