Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Intim borotválkozás férfiaknak!

A női fanszőrápolásról, és az abba nyírható különféle fazonokról már volt szó itt a blogon, hiszen nem egy cég igyekszik termékeinek effajta igények felkeltésével, illetve felerősítésével piacot teremteni. Eddig azonban "fájóan hiányzott" az itt megtárgyalt témák közül a férfiak testszőrzetének trimmelése, különös tekintettel a legnemesebb szerv körüli területre. Eddig a férfiak közül sokan abban a kényelmes hitben ringathatták magukat, hogy ők azok, akik elvárhatják a partnerüktől a szőrzet teljes vagy részleges eltávolítását. Most azonban ennek az álomvilágnak egyszer s mindenkorra vége! Persze sokan már most is csak furcsán néznek rám, miért állítom be ezt úgy, mintha újdonság lenne, de csak várják meg a kommenteket, ahol nem egy férfi lesz majd, aki kikéri magának, hogy az arcszőrzetén kívül bármit is lenyírjon magáról.

Hogy ez most egy múló trend, a jövő, vagy csak egy ügyes marketingfogás, azt döntse el ki-ki maga, de mindenképpen nézze meg a Gillette kisfilmjét, amelyben lépésről lépésre elmagyarázzák, hogyan is kell nekiállni az intim borotválkozásnak. Ha ezzel megvan, mehet tovább a Gillette Youtube channelre vagy a Gillette Body Grooming miniszájtra, ahol az egész testfelületén megtalálható szőrzet eltávolításához kap hasznos tanácsokat, a mellszőrön át a buja hátszőrzetig. Szőrös cerka vagy meztelen csiga? Bolyhos mellkas vagy csupasz? Tényleg nagyobbnak tűnik a fatörzs, ha nincs aljnövényzet a tövénél? Döntsük el a mondern civilizáció legfontosabb kérdéseit!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr631153824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vidor 2009.05.31. 16:16:51

@Tib:
"A szőrös testfelület kevésbé fázik télen és kevésbé forrósodik fel nyáron."
Nem mondom hogy semennyit sem melegít télen, de jobb megoldást is kitaláltak már. Viszont nyáron ugyanannyival fülledtebb leszel, és nem sok embert láttam, akinek akkora a bundája, hogy megvédje a leégéstől.

"Tessék elfogadni"
Kicsit sem zavar a külsőd, de te vagy az, aki a második hozzászólásban elkezdte a buzizást.

razzia (törölt) 2009.05.31. 16:16:57

@Tib: vazze, szőr nélkül nem kényelmesebb és higiénikusabb?

TUNYA 2009.05.31. 16:18:25

@Tib: Tényleg iszonyat középkorban élsz ember!!!! A férfi szőrtelenítést összekötni a homoszexualitással....Hülye vagy, nem tudok mást mondani!
Amúgy meg ki mondta hogy napi trendeket figyelek? Ezt hol olvastad?

vahurstar 2009.05.31. 16:22:38

bundásfarkú inkább a kutya legyen, nyáron leginkább.

forumuser 2009.05.31. 16:24:00

Tib
Utálhatod őket, de mi értelme? Nem bántanak és nincsenek befolyással az életedre.
Lehet, hogy valamelyik kollégád otthon elhivatott művelője a kakaszexnek. Ez ugyanabba a kategóriába tartozik, mint a homoszexualitás. Az ő dolga, egészen addig, amíg nem próbálja valaki másra rákényszeríteni az ízlését.
Esetleg annyi a különbség, hogy a melegről gyakran lehet tudni, hogy meleg, de feltételezem, hogy a normális többség nem lóbálja a farkát heteró barátai, ismerősei szeme láttára, szóval nem értem, mire fel a nagy viszolygás. Az, aki hangoztatja, hogy undorodik két egymáshoz simuló férfitest látványától, 99%-os valószínűséggel sosem látott ilyet... akkor meg mit berzenkedik?
Fel nem foghatom, miért nem lehet egyszerűen "élni és élni hagyni".

Tib 2009.05.31. 16:25:42

@Vidor:

Nem akartam elkezdeni a buzizást, de fontos lenne, hogy mindenki megértse:

- a hetvenes évek elején szoktak rá a nagy tervezőházakban a heroinra, ekkor terjedtek el a kék sminkek, csontsovány lányok, ez teljesen a drog miatt van (ha megnézel egy heroinistát, pont így néz ki). Emiatt van a sok anorexiás modell most a kifutókon, ezért van ez az eszetlen alulfogyókúrázás, stb.

- a másik trend a nagy divatházakban a homokosok megjelenése volt. Sok homoszexuális tervező nőtte ki magát, és az ő nyomásuk hatására kezdtek a férfimodellek a kifutón csupasszá válni. Ebből indult ki a trend a nyolcvanas években, amit aztán minden más homokos is felkapott, aztán a homo szexfilmek nyomták egyre inkább, a homo szexújságok egyik hónapról a másikra váltottak, és végül bekerült a dolog a mainstream szexmozikba, onnan pedig széles körben ismertté vált, majd kialakult egy általános társadalmi elvárás vagy nézőpont, hogy ez kell a jó szexhez.

Nem akartam buzizást bevonni az elején, de kétségtelen, hogy nem aggódom halálra magam, ha be kell vonni a témát ... :-)

Tib 2009.05.31. 16:26:46

@razzia:
kényelmesebb: nem. Higiénikusabb: nagyon kicsivel.

Magustanonc 2009.05.31. 16:30:05

@TUNYA: Miért? Nem azok? :D

Mitől látszik valótlannak az, hogy a látens homoszexuálisok sokan vannak? A homofóbok többsége is az. :)

Az ápoltság nem azonos a borotváltsággal, sokkal hangsúlyosabb szvsz a tisztálkodás.

Tib 2009.05.31. 16:30:17

trollkotze: buzik: nem zavar, ha nem nyíltan csinálja, nem akar gyereket, nem akar házasodni, nem akar egyenlő jogot, stb.

De zavar, ha van gay parade, meg Terry Black, meg mutogatja magát és büszke rá.

Ha egyenlő elbánást akar, viselkedjen normálisan. Nincs hetero parade, hetero emberek nem hisztiznek az országos médiában hetekig valami piszlicsáré dolog miatt, stb.

De van sok ismerős 3-4-5 gyerekes anya, aki vért hugyoz, hogy a gyerekét felnevelje, és amikor a buzik egyenlő elbánást követelnek, na akkor megfordul bennem a bika.

Remélem érthetően írtam le.

FAQlyás Menyét 2009.05.31. 16:30:55

Nemcsak a férfi, de a nők szőrtelenítése is csak divat, az teszi, aki hagyja magát befolyásolni (manipulálni). Az egészséges nők amúgy is sokkal kevésbé szőrösebbek lábukon, kezükön, mint a férfiak, miért kellene azokat a piháket levágni? Csak, hogy aztán mindig borotválni kelljen? Érdekes, a nyolcvanas évekig még a hónaljukat sem borotválták a nők, aztán mégis szépek voltak (már akik, akik meg nem, azok úgy se). Tévedés, hogy az a nő, aki nem borotválja kezét-lábát, az szőrös. Természetes módon pihés csak. És?
Hasonló butaság a szemöldök - akár csak részbeni - kitépkedése is.

forumuser 2009.05.31. 16:31:28

"Higiénikusabb: nagyon kicsivel."

Saját magamon is érzem, hogy melegben mennyivel higiénikusabb a szőrtelenség. Sokkal.
A szőr ideális terep a kellemetlen testszagért felelős baktériumoknak.

Magustanonc 2009.05.31. 16:32:35

@trollkotze: erre megoldás a rendszeres fürdés. :D

forumuser 2009.05.31. 16:32:39

"Tévedés, hogy az a nő, aki nem borotválja kezét-lábát, az szőrös. Természetes módon pihés csak."

Láttál már déli típusú nőt közelről?
Nos, nem csak pihés...

Lavrentyij Pavlovics Berija (törölt) · http://nepszotar.com/?szo=proli 2009.05.31. 16:35:37

@Pripyat Zone: Nem, bocs... De próbálkozz még néhány embernél hátha te is boldog leszel még :D

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.05.31. 16:36:31

Felejtsük már el egymás lebuzizását, mint ultimate érvet. Köszi

changebug (törölt) 2009.05.31. 16:37:01

En nem vagyok reszrehajlo nem utalok senkit. Fajra, nemre, vallasi es szexualis hovatartozasatol fuggetlenul elkuldene minden ferfit akna't szedni aki borotvalja magat a nyaka alatt. Legeloszor aki a reklamot csinalta.

forumuser 2009.05.31. 16:39:18

Magustanonc

Szerinted az izzadtságszagú öltönyös fazon nem fürdik? De, csak azóta megizzadt.

Hogy milyen mértékben izzadsz és büdösödsz, az függ a genetikai adottságoktól és a táplálkozástól is. De a lényeg: hiába fürödtél két órával ezelőtt, ha félórája megizzadtál, és azóta szorgoskodnak a hónaljszőrödben a kis bacikák. Próbáld ki, hogy fürdés után, nyári negyvenfokos melegben futsz két kilométert, aztán felszállsz a tömött buszra. Büdös leszel, hidd el.

forumuser 2009.05.31. 16:44:08

Tib
A Budapest parádén normálisan viselkednek az emberek? Ugyanúgy mutogatják magukat, mint "a buzik", mégsem hallottam soha, hogy a (fél)meztelenül vonagló, erkölcstelen perszónákat agyon kellene verni.
A melegek ezen kettős mérce ellen tiltakoznak, szvsz tökéletesen jogosan.
Itt jegyezném meg, hogy nem minden meleg magamutogató.
Mellesleg a "pride" szó tudomásom szerint rosszul van fordítva, nem igazán büszkeséget, hanem inkább öntudatot jelent ebben a kontextusban.

De abban egyetértek, hogy nem ez a világ legégetőbb problémája jelenleg.

Tib 2009.05.31. 16:46:04

trollkotze:

>"A szőr ideális terep a kellemetlen testszagért felelős baktériumoknak"

>Próbáld ki, hogy fürdés után, nyári negyvenfokos melegben futsz két kilométert, aztán felszállsz a tömött buszra. Büdös leszel, hidd el.

Nem akarom ezt a témát nagyon túlragozni, de hidd el, vannak olyan szappanok és illatmentes dezodorok, amelyek elérhető árúak, és nem lesz testszagom.

Az ember évek alatt megtanulja/kitapasztalja, hogyan tud tiszta és szagmentes maradni, még ha szőrös is, sőt megkockáztatom, mivel a szőrösebb embereknek erre kicsit jobban kell figyelni, ezért jobban ápolják magukat, mint aki szőrtelen, és nem kell erre figyelmet fordítania.

Mellesleg persze tudom, vannak bűzlő szőrös emberek is, dehát vannak bűzlő szőrtelenek is... :-)

Egyébként ha valaki büdös, az tipikusan nem a szőrtől van... Lehet rossz típusú ruha, rossz táplálkozási szokás, gyógyszer, stb. Engem pl. más szájszaga százszor jobban zavar mint a testszaga egyébként.

Magustanonc 2009.05.31. 16:48:51

@trollkotze: ha bakteriumok túlélik a fürdésed, akkor felesleges tusfürdőt venned, ha meg az étrended miatt vagy büdös, akkor azon tudsz változtatni.

Ami a genetikait illeti, az alap feromonokat aligha érzi tudatosan bárki ember.

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2009.05.31. 16:52:37

Elképesztő ez az ország, meg az elbaszott, frusztrált lakói.
Az rendben van, hogy hosszú hétvége meg szar az idő, de basszátok meg, egy ilyen ártatlan témán ennyit vitatkozni, és telebuzizni a kommentboxot, ezért volt értelme számítógépet venni, meg fizetni az internet előfizetést? Nézetek inkább győzikesót, az való nektek, ostoba prolik.

mokas_gizi 2009.05.31. 16:53:56

@Tib:

Én csak a kukacom borotválom bizony...

forumuser 2009.05.31. 16:54:01

Miért ne élnék túl?
Sosem volt még lábszagod? Gondolom, volt már. Pedig, feltételezem, szoktál lábat mosni.

Én nem vagyok különösebben izzadós, és rendesen tisztálkodom. Egy barátnőm viszont kifejezetten izzadós-büdösödős, holott szinte mániája a tisztálkodás, nyáron napi minimum kétszer fürdik, és orális szexre is csak tisztálkodás után hajlandó. Magyarázatot kérek.

Lavrentyij Pavlovics Berija (törölt) · http://nepszotar.com/?szo=proli 2009.05.31. 16:59:25

@patrona-:"Aki meg az olyan igénytelen nőket szereti akiknek a bekecs jön be, egészségükre."

Mert te nem ugattál le senkit...xD

forumuser 2009.05.31. 17:00:41

patrona, ugyan már, itt teljesen normális mederben folyik a társalgás a bloghu-ra és a polidilire általánosan jellemző stílushoz képet.

SurRus-Ginagi BS (törölt) 2009.05.31. 17:03:12

@patrona-:

az 'elbaszottsághoz' és 'frusztráltsághoz' az is hozzátartozik, h minden közéleti vonatkozású poszt, komment, beszólás stb. kapcsán emlegetik ezt, akik erre hivatkoznak, ugyanúgy egy elképesztő ország elbaszott, frusztrált lakói.

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2009.05.31. 17:12:00

@Admiral William Adama: Az sima élcelődés volt a részemről, csak lehagytam a szmájlit, bocsánatodért esedezem.

@SurRus-Ginagi BS: Igen, ebben van valami, hisz engem tulajdonképpen ez a sok frusztrált pöcs frusztrál, akik az internet minden zugát teleokádják a gyűlölködő baromságaikkal. Nagyon unom már, hogy mindenhol ez megy a hazai neten.

SurRus-Ginagi BS (törölt) 2009.05.31. 17:26:37

@patrona-:

no igen, csakhogy bármi eseti hülyeség kapcsán az ország 'elképesztőségét' hangsúlyozni, kb annyira érvényes, mint annak értékeit, v éppen a magyarság érdemeit túldimenzionálni: mind2 a józanság hiányára utal

bocs az offért, vége

szomoruszamuraj 2009.05.31. 17:30:12

A női "borotválkozást" én igenis elvárom. Volt egy leányzó, akivel megismerkedtem, 1 hét után megtörtént az eset...első blikkre nem is volt gond, minden nagyon szép sima volt, nem kellett köpködni a szőrt...Aztán úgy hozta a hangulat, hogy a misszionáriusról átváltottunk kutya-pózra (utálom ezt a kifejezést), és akkor bizony sokkolt a látvány. A hölgy ugyanis az ánusza körül egyáltalán nem borotválkozott, és a hosszú szőrszálak szétágazásától úgy festett a látvány, mint valami absztrakt, rajzolt Napocska...Na, ott nagyon elment a kedvem, becsületből nem hagytam abba de alig vártam, hogy befejezzük... Amellett, hogy kellemetlen látvány volt úgy gondolom, hogy igénytelen is, mivel sajnos nem minden esetben teheti meg az ember, hogy wc után azonnal elmegy tusolni és akkor bizony nem lesz patyolat ott semmi akárhogy törlöd...és ha szőr van, akkor abba beletapadhat ez-az...úgyhogy igen, én is borotválom férfi létemre ott is. Pedig nem vagyok se buzi, se semmi, csak így érzem komfortosnak, ennyi.

kalannenikalandjai 2009.05.31. 17:30:33

Nekem a hölgyek kérése ilyen téren parancs. Aki szőröset akar azt kap, akinek meg a csupsz kell az meg azt.

gezabá (törölt) 2009.05.31. 17:32:26

a testszőrzet mértéke függ a szűkebb származástól (rassz) is. hónaljkutya kimoshatatlan, ha már beindulatak a bacik, gombák, csak vágni érdemes, kenhetik azt bármivel (na jó, a hypó segíthet, ha bírja valaki). amúgy ez nem a XI. század találmánya, korábban is volt ilyen divat. nincs új a nap alatt :).

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2009.05.31. 17:35:43

@SurRus-Ginagi BS: Igazad van, csak amikor nap mint nap ezzel kell szembesülni(és nem csak a neten, hanem már egyre gyakrabban IRL is), akkor azért elgondolkodik az ember, hogy itt valami nagyon nem frankó.

pistii 2009.05.31. 17:39:51

Primitív egy ország ez. A férfi szőrtelenítés kapcsán lehet buzizni. Ostoba emberek az ilyenek. A homofób jelentése pedig: homoszexuálisokat utáló. Tanulni kellene még néhány dolgot, mielőtt egy-két nagyon okos ember az ostoba szövegét megosztja mindenkivel. Utálom az ilyen embereket, mint a szart.Azt sem tudja, mit ír, de okoskodik.

KiNG 2009.05.31. 17:50:16

Egyszer régen már ugyan leborotváltam tükörsimára a mellkasomat, de robosztusabbnak néz ki szőrrel (valamint szerencsémre elég "dizájnosan" nő), és a hölgyektől is megkaptam a visszajelzést, hogy tetszetős. Mondjuk, akinek esetleg jóval dúsabb, bozontosabb, az megtehet egy lazább nyírást saját maga kényelmére vagy partnere kívánságára, de nem szükséges simára borotválni.

A hónalj epilálása viszont szerintem alap dolog, kevésbé izzad, és a dezodort sem pazarolja, bár, ha az ember olyan sportot űz, ahol intenzíven használja a karját (kajak-kenu pl.) és érzékeny a bőre, akkor talán érdemesebb meghagyni, hogy a csupasz testfelszín súrlódását elkerülje.

Az intim testtájamat is vágom /vélemény: szerintem is magasabbnak tűnnek a fák bozótos nélkül, bár a mérettel nincs bajom/, 1-2 mm borostásra hagyom, kellemetlen pállás és izzadság, szag jöhet nyári napokon, és ugye nem minden partner szeretheti, ahogyan én sem az ellenkező nemnél bármilyen szőrösséget (na jó, de azért legyen haja).

Inkább nézzük azt, mi van az olyan férfitársainkkal, akik szőrtelen testtájakkal születnek, de szőrt szeretnének. Na az az igazi szopás.

Sierpe (törölt) 2009.05.31. 17:55:59

Ütik egymást a szőrösek meg a csupaszok :D

Szerintem mindenki ahogy érzi, van aki ezt szereti van aki azt.
A buzizás is hülyeség, de ha egy férfi szőrös az sem jelenti, hogy igénytelen, ápolatlan.
Részemről nincs az a pénz amiért borotválnám a lábamat meg a mellkasomat, a többiről lehet beszélni :)

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.05.31. 18:03:10

Csak halkan kérdezem meg, biztos, hogy kell lenni egy végső igazságnak a kérdésben? Nem lehet, hogy mindenki úgy boldoguljon, ahogy akar? Szőrösen vagy borotváltan. Szerintem bízzuk a természetes szelekcióra.

sTormy 2009.05.31. 18:04:00

@pistii: na, csak hogy még jobban szétoffoljam, bizony a görög Phobosz, akinek a nevéből a "fóbia" szó származik, az iszonyat megtestesítője. Nem a gyűlöleté. Ha már ostobázunk. És nem, nem vagyok homofób, egyik értelemben sem, mielőtt én is ostoba primitív lennék.

sTormy 2009.05.31. 18:09:02

@sTormy: Sőt, ha már belemerültem, a homofób szó szerint olyasvalakit kéne jelentsen, aki a hozzá hasonlóktól irtózik. Mutass egy ilyet.

msadmin 2009.05.31. 18:10:27

én mint fehér, heteró, adófizető, nős, gyermekeket tisztességben nevelő apa kérdezem h hogy nyírom le a golyóimról a szőrt ugy hogy nem vágom meg magam /őket/ ?
komolyan. phillips elektromos borotva trimmelő részével /nem a körkés hanem a másik oldal/ al nyírom lenn a bekecset..

w a s d 2009.05.31. 18:17:01

@msadmin:
Nem tudom, de így belegondolva amíg csak borotvakés létezett, addig nem csodálom, hogy nem erőltették ezt a műveletet.:D

Lehet, aki ilyesmit próbál, annak megérné megnézni, milyen egy testszőrtelenítő gép, hátha könnyebb avval.

Dax 2009.05.31. 18:25:48

@reklámbuzi: adom, meg egyébbkétn is a belső számít csak :D

redcandle 2009.05.31. 18:50:29

@F/: milyen testszőrtelenítő gépet ismersz?

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.05.31. 18:51:29

Én a köztes megoldás híve vagyok: kár az ilyen bagatell témákban fasisztoid nézeteket vallani, mert valljuk be, vannak komolyabb problémák az életben :)
én kifejezetten szeretem a mackós, szőrös pasasokat. De ha 'odelenn' teljesen natúr szőrös, akkor a golyóit bizony nem részesítem orális élvezetben, de nem is hisztizek, hogy márpedig borotválja mert nekem úgy jobb. Viszont azt is megértem, aki nem akar teljesen borotvált lenni, főleg mert elég macerás fenntartani ezt az állapotot (én már csak tudom). A rövidre nyírás szerintem tökéletes középút.
A férfiak hónaljszőrtelenítése szerintem még robbanékonyabb téma, sokan azt abszolút buzisnak tartják, pedig szerintem higiéniás szempontból az a legjobb.

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.05.31. 19:06:32

kerdesek
Tartok tőle, hogy nem értem mire vagy kíváncsi.

w a s d 2009.05.31. 19:06:59

@redcandle: Én spec. semmilyent, csak valószínűsítem, hogy egy direkt minden testtájék szőrtelenítésére tervezett gép jobb, mint egy pajeszvágó. Ezért gondolom, hogy akinek ilyesmi kell, annak megéri bemenni egy boltba, aztán először csak megnézni, mégis, milyen, szerinte működhet- e, mint kényelmes megoldás.

Kamatra cserélt szerelem 2009.05.31. 19:10:24

Én meg azt vettem észre,hogy ha nem vagyok elég szerelmes,akkor igen is nyúzza le a farkáról a szőrt és legyen parfüm illata,ha eléggé szerelmes vagyok,akkor mindegy ha szőrös,ha izzadt,akkor is bekapom neki és imádom minden szőrszálát.)

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.05.31. 19:17:17

@Kis Hableány: hú akkor te nem szerelmes vagy olyankor, hanem szolgalelkű...

Re-Peet 2009.05.31. 19:29:49

@trollkotze:
tényleg nem csak pihés.. nálunk dolgozik egy nő akinek kajakra nagyobb szakálla szokott lenni mint nekem egy hét nem borotválkozás után :D

kalannenikalandjai 2009.05.31. 19:43:16

@Rékuc: Akkor ne akard megmagyarázni másnak az érzéseit. :)

Kerti Fóka 2009.05.31. 19:54:03

Nem szoktam beírni,de most nem tudom kihagyni... Rég röhögtem ennyit a sok beíró elmezavarton. A király kétségtelen az,aki azt mondja,hogy szőr nélkül higiénikusabb.:D:D:D:D Jaja,aki szőrös,az kapcsiból bolhás is lesz... Tehát az a pasi aki nem kopaszon éli az életét,az valszeg nem ad a higiéniára...:D:D:D:D:D Hát ahogy a hajat,úgy az egyéb részeket is gyakrabban mosni kell... Ennyi a titok.. Aki meg akarja,élje csupaszon az életét.. Nekem akkor is a látens melegek jutnak róluk az eszembe... Persze hasonlóan vicces,aki maga egy medve szintjén szőrös. De hát: Kinek mi...

laccc 2009.05.31. 19:54:20

Arc, hónalj, ágyék ennyi bőven elég!

Amúgy mi az a trimmelés? :)) Valami "látens homok" szó? :D

Kerti Fóka 2009.05.31. 19:57:15

De - messze nem mellékesen - ezek a szőrtelen férfi modellek, nem csak a férfias társadalmat célozzák meg, hanem a férfi társadalom nőies részét is. Lévén ők általában sokkal jobban adnak magukra mint a férfias hímnemű társaik,így sokkal biztosabb vásárlói szegmenset jelentenek egy csomó termék számára...

The Green Manalishi (törölt) 2009.05.31. 20:09:37

Néhány észrevétel:

borotvált hónalj sokkal higénikusabb, ez nem ízlés vagy vita tárgya. (Desmond Morris "Testközelben" c. könyvében pl. arról ír, hogy a fan- és hónajszőrzet vélhetően egyfajta szagcsapda fünkciója miatt maradt meg.)
borotvált ánuszt lényegesen könnyebb tisztán tartani, elmarad a paksi mogyoró termés...
a borotvált Főnök (az erszénynel együtt)esetében csak a Ponyvaregény elhíresül mondtának parafrázisa érvényes: Jól jön a szopatásnál...

Az meg mondjuk nem nagyon érdekel, ha egy kappanhájas, csőlábú, csapottvállú (de igaz: jó szőrős) szarzsák lebuziz. Praktikus a szőr annyiból is, hogy takarja a hájcsecset, potrohot is álcázza némiképp...

djimi 2009.05.31. 20:48:28

Méghogy nagyobbnak tűnik. Ezt csak a kisfarkúak találták ki. Csak természetesen srácok...

suo tempore 2009.05.31. 20:54:47

itt alapvető probléma lehet,h különböző korosztályok ütik egymást

egy 20-as éveiben járó kis gyíknak természetes a csigaság, de mondjuk a 40 körülieknek (akik szőrös képeken, filmeken szocializálódtak) viszont buzis

egyébként ebből a szempontból nem rossz öregnek lenni: lehet leszarni a divat elvárásait

Szadipapa 2009.05.31. 21:08:33

Szeretem ha egy lány teljesen sima, igazából el is várom a "majdnem szőrtelenséget" mértéke a lányon múlik.
Egyébként cserébe ők is elvárják az ápoltságot -> szőrtelenítést,de nyírást minimum.

Ami még a saját szőrtelenítésem mellett szól a "testhajlatoknál és nemiszervnél" az pedig az,hogy sportolok és tényleg sokkal higénikusabb.

Szerintem ezen a témán nem érdemes torzsalkodni.
Van aki így látja van aki úgy,mindenki csinálja ahogy neki jó.
És az is biztos,hogy olyan párt fog találni akinek az ő elképzelése megfelel, ha nem akkor az hamar kiderül.

caipirinha 2009.05.31. 21:13:03

nem olvastam végig a kommenteket és nem számoltam össze h melyik "párt" nyert, mennyivel.
de szerintem is mindenki azt csinál amit akar, csak könyörgöm ne nézzetek ki úgy, mint a csajok, mert (én csak a hetero csajok nevében tudok nyilatkozni) azért szeretek egy pasit mert amilyen és mert PASI nem pedig olyan ránézni mintha tükörbe néznék.
persze a kényelem szempont ezt aláírom

forumuser 2009.05.31. 22:32:19

Kerti fóka
"Tehát az a pasi aki nem kopaszon éli az életét,az valszeg nem ad a higiéniára...:D:D:D:D:D"
Csúsztatsz.
Arról volt szó, hogy a szőrtelen eztmegazt könnyebb tisztán tartani, illetve izzadás esetén nagy eséllyel később lesz büdös (ugyanis kevesebb a baci, amely termelhetné a kellemetlen szagot), ami pl. nyáron, negyven fokban vagy sportolásnál jól jön.
Ebből nem következik, hogy a szőrös igénytelen. Igénytelen az, aki nem mosakszik.
De kellő intenzitású és gyakoriságú mosakodás mellett is nagyobb eséllyel lesz kellemetlen szagú, mint a csupasz, s ennek biológiai oka van. Értem?

forumuser 2009.05.31. 22:33:42

Ja, azt meg, hogy biz. férfiak szerint buzoid-e a csupaszkuki, pont leszarom, ugyanis a nők döntenek :)

poTomek 2009.06.01. 08:56:57

@reklámbuzi: Én már csak egy valamit nem értek.
Egy jó/vicces posztnál miért néhány hajthatatlan egymást meggyőzni akaró idióta kommentjeit kell olvasni "buzizással" meg "elbaszott országgal" megspékelve?

Az addict ennél sokkal színvonalasabb blog. Szerintem az ilyen kommenteket simán lehetne moderálni.

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.06.01. 10:02:40

poTomek
Ha tudnád mennyit moderáltam! Sajnos nem tudom folyamatosan gyomlálni a kommenteket, erre azért már nekem sincs energiám. Le kell szűrnöm a tanulságot, és a politikai témák után a fanszőrproblémákat is mellőznöm kell a blogon:)

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2009.06.01. 10:32:35

nekem nem tetszik.szerintem az ilyen magányügy

Szabó Patrícia 2009.06.02. 12:48:41

na, most hol van az aharcos szárny, aki majdnem meglincselt, mert szerintük egy elnyomó, tufaagyú fasz az, aki a nőjét arra "kényszeríti" (illetve a nőket kínozza, egész pontosan) egy simább, szőrtelen bőrfelület iránti vággyal? akkor ez most itt hogy okés? (nem emlékszem a nevükre, de tuti testvérek voltak)

igenis igénytelen a túlnőtt szőr, férfin és nőn is, épp mint a lenőtt haj, meg borosta az arcon, bazmeg! csak mert nem mindenki látja (kivéve celeblányaink pennája, az közkincs, másuk sincs) még lehet ápolni, lábat is mos(,) az ember, meg segget is, pedig azt nem érezni beszéd közben egy mítingen, miért baj az, ha kicsit kinyitjuk az emberek higiénia iránti vágyát, a szőrös egyébként is büdösebb, pasiban, nőben egyaránt.

Mediadroid 2009.06.02. 13:19:55

Komoly szakmai vita robbant itt ki. Gratulálok, remélem mindenki kitombolta magából frusztráltságát.

A fősor szerintem vicces és igaz, ettől függetlenül meg mindeki úgy és ott beretválkozzon (vagy ne), ahol akar.

1. sex sells (ez a hozzászólások számából látszik :-) )
2. újra igazoltuk, hogy intoleráns egy nép vagyunk
3. annyi okos ego-bajnok van ebben a szakmában, hogy hú

ethan blow 2009.06.02. 15:29:23

a szőr gusztustalan!

kerdesek05 2009.06.20. 12:34:00

@kerdesek05: hol van ez a hír amit fentebb beposztoltál?
nem jelenik meg!
addict.blog.hu/2008/09/21/mutasd_a_fanszorzeted_megmodom_ki_vagy

Sajnos nincs megjeleníthető bejegyzés...

Mazdafan 2009.08.29. 23:30:02

Van egy olyan kategória hogy sportoló akit nem csak esztétikailag zavar a szőr(hónalj, láb, mell), hanem versenyen rontja az időt is. És mivel már megszoktam hogy rendet tartok, ezért teljesen természetes rutin feladat, és ha már akkor az intim területet is rendbe teszem, a párom örömére.

brékes 2009.12.10. 16:13:04

Csak trimmelem magamnak. Nem borotválom, mert az mindenkinek kellemetlen lenne, de főleg nekem. Így mégsem bunda, de nem is csupasz = fazon ;) Van külön gépem, azzal csinálom, nem is fájdalmas és a barátnőm is jobban szereti így, mint csupaszan.

betonacel 2009.12.10. 16:22:24

@brékes: Szerintem mindenki aki egy kicsit is ad magára így csinálja.

brékes 2009.12.11. 09:18:05

Mellszőrömet is ugyanezzel a módszerrel rövidítem, mivel ha nem trimmelném ott is túl hosszú lenne, viszont a gyanta után megint csak tüskés lesz, kényelmetlen...

MikeGordon 2009.12.11. 12:56:33

Egy fontos kérdés a trimmelésel kapcsolatban, az nem erősíti meg a szőrszálakat nagyon? És mivel? Hajvágó trimmelő tökéletesen megfelel nem?

brékes 2009.12.11. 13:43:50

@MikeGordon: Hát nem tudom, nekem egy borotvám van, amivel lehet trimmelni, be tudod állítani a hosszúságot, meg szakállat formázni tudsz még vele vagyis szőrt bárhol én nem használom az arcomon. Annak idején ajándékba kaptam a gépet, de arcborotváláshoz jobban fekszik a sima eldobható borotva, nekem tökéletesen megfelel. Ezért most testszőr formázásra használom, meg trimmelésre, ilyesmi. Elég lazán megy vele. Megszerettem. Bár a szőröd megerősödik tőle kicsit egy idő után, ez természetes szerintem, ha borotválod, akkor is ugyanez a helyzet fog előállni.

turners888 2009.12.11. 14:40:14

Igazából eljuttoam odáig, hogy muszály valami rendszert vinnem a dologba, a borotvától szabályosan féltem a mellkasi tájékon a gyanta meg mégjobban megilyesztett. Azért reménykedtem a hajvágóban :D Az egész szimpatikus volt , az ilyen elektromos borotvan az mennyire jó? azt is be lehet lőni elfogadható méretre? nem tépi a szőrt?

serrov 2009.12.11. 15:10:05

Sokkal kevesebbet tudsz rajt állítani, mint egy hajvágón!
Ez ugye annak köszönhető, hogy leginkább szakáll igazításra találták ki! Viszont ha a méret megfelel, akkor tudod használni szinte bármire! Ha az erős arcszőrzetet elviszi, akkor a többi testszőrzet nem jelenthet problémát!

turners888 2009.12.11. 15:42:45

Igazából a hajvágónak amúgyis kb a legkisebb mérete lenne a használatos, azt nyílván tudja a borotva is. Modnjuk hogy mindenre ugyan azt használjam ...necces :D ....de mindenképpen hasznos.

serrov 2009.12.11. 16:19:19

Ha egy méretre vágod a hajad akkor jó! De ha alul rövidebb mint felül, akkor nem, mert kevés az átmenet sztem4

brékes 2009.12.11. 16:24:51

Nekem tökéletesen működik, hajat nem akartam vágni soha ezzel a géppel, de nem is erre van kitalálva. Meg hajvágóval sem próbáltam borostát, de biztos jó. Viszont mell és egyéb szőrzetek fazonírozására tökéletesen megfelel.

turners888 2009.12.11. 16:36:51

Jó hát nyílvána hajvágónak a hajvágás, a az elketromos borotvánaka szőrvágás a dolga. Utánna nézek melyik lenne a legmegfelelőbb borotva, amivel lehet ilyen szőrmérethez is igazítani a dolgokat. Köszi a segedelmet!

ateszmatesz 2009.12.14. 10:32:00

Ez a leg fájdalom mentesebb megoldás a lenti dolgok megcélzására, hajvágásra nem tudom mennyire jó megoldás,de nálam az, hogy csak egy adott mérettel végig szántom a fejem az sajnos nem működik. :/

PancsMancs 2009.12.14. 13:04:12

Figyeljetek! Nem tudom mit kell itt ennyit problémázni! Borotválkozáshoz egy jó kézi borotva vagy elektromos, aki sietni szeretne és bírja a bőre. Epiláláshoz meg elektromos gép, vagy ha borotválkozáshoz is elektromosat használsz, akkor lehet multifunkciósat venni, ami mindenre jó.

révész 2009.12.15. 11:43:14

Jaja, vannak már minden az egyben gépek, amelyek minden féle szőrzetre jók. Csak nem a gagyi fajtát kell venni, aztán egy jó darabig nem lesz az embernek ilyenre gondja..

trison 2009.12.15. 13:16:10

@PancsMancs:
nem tudom melyik férfi epilálna..az szerintem már nem is férfi aki ezt megteszi..és igazából a liberalitásra sem lehet fogni mert ez nem annak a kérdése.
Amiben az ember mindig megbízhat az maga a puszta borotva éles pengékkel. Az mindig levágja. Persze a fiú barátok ezt megcáfolnák mert ők szeretik berregtetni a fejüket az elektromos kütyüjükkel. De lehet,hogy csak a féltékenység beszél belőlem mert nekünk az epilálás az nem kicsit fájdalmas :P de szebb és hatásosabb! :)

serrov 2009.12.15. 14:02:01

@ateszmatesz:
A hajamat meghagyom a fodrásznak!
1.
Szerintem ezeket a trimmelőket és hosszúszőr-nyírókat nem arra találták ki, hogy hajat vágjon vele az ember!
2.
Ha megfelelne az egyforma méret mindenhol, akkor sem vágnám ilyennel a hajam, mert nem látom mit csinálok!

trison 2009.12.15. 15:00:46

@serrov:

és 3

gondolom nem akarod a drága borotvádat hajvágással koptatni,hogy majd őrült drágán vehess hozzá pótalkatrészeket.

serrov 2009.12.15. 15:24:22

@trison: Jól mondod! :D Bár nem hiszem, hogy ha a szakáll formázásban nem megy ki az éle, akkor a hajvágástól kimenne...
A szakáll azért egy kicsit erősebb.

révész 2009.12.15. 15:33:54

Ha ennyire problémáztok, ott az olló, aztán lehet azzal vágni ;)

Ha normálisan használva ezek a készülékek akkor nincs velük semmi gond. Kenyérvágó késsel sem szoktak lemezt vágni.

mámorka 2009.12.17. 09:58:23

Pedig ezekkel a jobb készülékekkel már simán lehet akár hajat is nyírni.. Persze akinek nagyon sűrű és erős a haja annak nem hiszem hogy ez sokáig jó lenne, de másnak megfelelne, és nem kell venni plusz 1 gépet.

nayan 2009.12.17. 10:28:20

@Trackid:
Hajnyírásra én mindig másikat használtam. Bár a borotvám nem is lenne rá alkalmas.

révész 2009.12.17. 11:33:59

Persze manapság kezd minden jólenni mindenre :D ha telefonnal zenét hallgatunk akkor mérte lehetne borotvával hajat nyírni...ennyit a fodrászokról. :D megszűnnek mint az igazí régivágású brobélyok. Mondjuk ha igy folytatjuk lesz férfi gyanta szalon is :D mondjuk jó ha az ember kordában tartja a dolgokat :D

ateszmatesz 2009.12.18. 09:46:47

@trison: Nem kell, hogy pont neked megfeleljen, de sokaknak megfelel ez a megoldás , egyszerű, hatékony és gyors..

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása