Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A hét terméke: szalonna ízű vodka

Az eperillatú rágó és a Pataki Attila féle nép mulatós zene mellett a világ legfurcsább képződményei közé tartozik a rendkívül eredeti, Bakon névre keresztelt vodka, aminek különlegességét szalonnás ízesítése adja. Viszonylag kicsinek képzelem azt a piaci rést, amely az effajta csemegét keresi, de az ital puszta létezése is azt bizonyítja, hogy van rá igény. Arról nem tudtam semmit kideríteni, hogy angol, toka, kolzsvári vagy kövesztett szalonna ízét fedezhetjük-e fel fogyasztás közben, de bármelyik is legyen, nem lehet egy egyszerű ital. Akinek ez sok, az gondoljon arra, hogy a vodka krumpliból készül, így egy üveggel elfogyasztva akár úgy is érezheti, mintha egy szalonnával felturbózott héjában sült burgonyát fogyasztott volna el, ami lényegesen barátságosabban hangzik.

Az italt amúgy steakek mellé, steakhúsok pácolásához ajánlják, de a honlapon remek koktélokat is találunk. Az ital csak elsőre tűnik furcsának, hiszen ha belegondolunk egy Bloody Maryn például nem akad fenn senki, pedig az is mekkora őrültségnek hangzik elsőre. Ráadásul a Bakon szerint a szalonnás vodkával elkészítve és a füstös mellékízzel megbolondítva válik csak igazán ellenállhatatlanná. Én szívesen megkóstolnám, ha valakinél van kéznél, küldhetne egy kupicával belőle.

Címkék: pia

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr141257634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raikkonen 2009.07.23. 15:41:05

szalonnasütéshez ideális.

Youthanasia · http://kegyeshalal.blogspot.com 2009.07.23. 15:51:17

Nem kizárt, hogy a szépemlékű Csirkepálinka reinkarnációja?:-)

Háta Más · http://www.artcharacter.hu 2009.07.23. 16:22:11

A Bloody Maryn miért kéne fennakadni? Én a paradicsomlevest is sok sóval és borssal eszem. A gyerekek meg cukrozzák magunkak, de alapvetően nem főzi édesre a Feleségem.
De lassan eljön az én időm, amikor lesz libatepertős fagyi snidlinggel szórva :oDDD

terasz9 · http://www.teremibalazs.hu 2009.07.23. 16:28:07

two in one, öcsém.
adhatom nagy kólával?

tárhejj · http://atarhely.hu 2009.07.23. 16:34:41

Kipróbálnám, de csak ennyi.

Silent Bob 2009.07.23. 16:45:30

Mikor lehet nálunk kapni?

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.07.23. 16:51:51

Ezen a nyomvonalon haladva hihetetlen perspektíva nyílik meg a termékfejlesztők előtt. Szinte már a számban érzem a pacal, rántott velő, disznósajt és a sült vér ízesítésű pálinkákat is. Nektek mi hiányzik a palettáról?

fakoffer 2009.07.23. 17:07:20

Nemrég kóstoltam ismerős házi szilvapáleszét. Nem tudom, hogy csinálta, de olyan íze volt, mint a füstölt kenyérszalonnának. Nem volt rossz, csak kissé szokatlan.

Hara Mati 2009.07.23. 17:11:23

@reklámbuzi: hurka, sült kolbász és kovi ubi, de a zsíroskenyeres erőspistás még hungarikum is lehetne.

Háta Más · http://www.artcharacter.hu 2009.07.23. 17:16:06

@fakoffer: sztem azt úgy csinálta, hogy vagy elcseszte a párlást, vagy nem volt tiszta a lepárlója :o)))

fakoffer 2009.07.23. 17:30:23

@Dexter68: Lehetséges. Most viszont azt mondja a bennem élő kisördög, hogy ez a vodka is hasonlóképpen készülhetett. A jó marketinges pedig el akarja adni a selejtet különlegességként. :)

arasuna 2009.07.23. 17:45:46

Reklámbuzi:
Fokhagymás pálesz vagy körömpöris. Ha nyögve-nyelve le is küldeném bármelyiket, abban a pillanatban látnám viszont.

Mária 2009.07.23. 17:49:04

Nekem már a paprikapálinka is visszafelé jönne, de nem vagyok szakértője ezeknek a speciális párlatoknak :)

Youthanasia · http://kegyeshalal.blogspot.com 2009.07.23. 18:02:57

@Mária:
Az ilyen hókusz-pókusz pálinkák nekem is meredekek, a chilis forrócsoki és a táblás chilis noir csoki viszont szerintem finom. Ezeket szereted Mária?

Hara Mati 2009.07.23. 18:08:15

@A nép fia: a hentesnél. Most akció van, ha kettőt veszel kapsz ingyen uborkát. :D

csurtus · http://csurtus.blogrepublik.eu/ 2009.07.23. 19:13:01

@Mária:

Pedig a mélyhűtött (olajviszkozitásúra fagyott) ukrán Gorilkánál (paprikás vodka) finomabb cuccot nehezen tudok elképzelni, de a borsos Absolut se rossz.

Mondjuk csak télen - ilyenkor nagyon durva lenne ilyentől berúgni.

Bereczki Zoltán · http://miskolcblog.blogspot.hu/ 2009.07.23. 23:32:07

Ajánlanám mindenki figyelmébe a szlovákok kiváló sült szalonnás pálinkáját, a hriatô-t:
bebop.magas-tatra.hu/2008/02/23/hriato-szalonnas-palinka/

(smalltownboy) · http://anarchitecture.blog.hu/ 2009.07.24. 02:23:31

nem hittem, hogy egyszer a vegetáriánusok még az alkoholizálásnak sem lehetnek teljes értékű tagjai. :) vagy ebben is csak valami adalékanyag van, mint a hotdog ízesítésű chipsben a 'füstaroma'?

Papaja ( twitter: koocos) 2009.07.24. 14:46:01

Jesszus, ezt kipróbálta valaki?
Végülis a Harry Potterben is volt mindenízű drazsé pl hányás ízzel, de azért ez meredek:)

Háta Más · http://www.artcharacter.hu 2009.07.24. 18:37:42

@Papaja ( twitter: koocos): éééés összeállt a kép! A mindenízű drazsé akkor lesz hányásízű, amikor a szalonnásvodka hatására jön visszafelé :o)))

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása