Felnőtt tartalom!
Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 évesA belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Elsőre hihetetlenül bizarrnak hangzik egy gulyás ízesítésű ital, ami úgy néz ki mint egy palack romlott almalé. Ha így belegondolok, még másodikra is, pedig a MeatWater cégnél nem viccnek szánták ezt a terméket. Ellentétben a múltkor megénekelt szalonna ízű vodkával, itt egy egészen más koncepcióról van szó. A cég ugyanis "High Efficiency Survival Beverage"-ként definiált, magas protein és ásványi anyag tartalmú, magas tápértékű italokat gyárt különféle ízekben, amelyek tulajdonképpen helyettesítenek egy fő étkezést. Hegymászóknak, túrázóknak ajánlják, akik nehezebben tudják elkészíteni a kajájukat, de a képeket elnézve azokat is célba vették, akik szerintük csak úgy a hétköznapokban gyorsan bekapnának valami táplálót.
A Hungarian Gulash névre keresztelt italban a leírás szerint sok paprika és hagyma van, és fogyasztását szó szerint melegen ajánlják. Szerintük segít eldönteni azt a kérdést, hogy a gulyás leves avagy ragu-e. A válasz egyik sem, mivel ebben a palackban van az esszencia. Az egész koncepció szinte hihetetlen, pedig nagyon úgy tűnik, hogy működőképes. Meatwaterék egyik ízesítést dobják piacra a másik után, a meglévő Teriaki csirke, olasz kolbász, Sztroganoff bélszín, pekingi kacsa, éppen sonkás pizza és még vagy húszféle ízű ital mellett épp most készülnek kihozni a szusi ízű cuccot is, amit a célközönség gondolom már epedve vár. Nem is csoda, hiszen mi lehetne jobb annál, mint mondjuk az első randin, mélyen egymás szemébe nézve romantikusan koccintani egy nagy pohár sajtburger ízű piával, vagy a buliban a bárpultnál berendelni egy hot dog-vodkát. Mellesleg csak nekem jutnak róla eszembe a szítntelen kását lapátoló szereplők a Mátrixból?
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.