Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gyerekbiztos szexcsatorna

Majdnem pontosan egy évvel ezelőtt írtam a Beate Uhse cég ügyes reklámfilmjéről, ami olyan, mintha maga a népmesékből ismert félig meztelen, félig felöltözött, féilg gyalog, félig egy szamárra támaszkodva, galambot ajándékba vivő okos lány készítette volna őket. A filmben akkor is és most is úgy reklámozzák az általuk indított pornócsatornát, hogy az pornó is legyen, meg ne is, mindenestre még az ORTT se tudjon belekötni (na ezt mondjuk lehetetlen). Az első film sikerén felbuzdulva idén visszanyúltak az ötlethez, azzal a különbséggel, hogy ezúttal nem rajzokat, hanem tintapacákat használtak fel a reklámhoz. Az ügyes megoldásnak köszönhetően azonnal átjön a főüzenet, vagyis hogy ez egy igazán gyerekbiztos szexcsatorna, ahol gyerekzár funkciónak köszönhetően a nekik nem való tartalmakat a gyerkőcök biztosan nem fogják látni.

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr701470507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bedina74 · http://anyaapagyerekek.blog.hu 2009.11.03. 18:36:44

Hát ez marha jó. Aki ezt a reklámot készítette az megérdemli érte a pénzét. A két kicsi lányom még röhögne is, ha látná.

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2009.11.03. 22:40:03

volt már egy tök ilyen cucc, vagy ez az a régi?
mert nekem kb.1évvel ezelőttről tök ismerős

lkflldnlbn,mq qwmrng (törölt) 2009.11.03. 22:42:25

@Kontárblog: Volt már egy ilyen, az sokkal pörgősebb volt, és nekem jobban is tetszett.

lkflldnlbn,mq qwmrng (törölt) 2009.11.03. 22:52:27

@Kontárblog: Ja, egyébként ott van a posztban a link az első sorban... :P

Berbécs 2009.11.03. 23:02:50

madár, tigris, bohóc - hol a szex???

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.11.03. 23:04:36

Kontár
Ilyenkor derül ki, hogy valaki olvasta-e a szöveget is, vagy egyből csak a puncit kereste az oldalon.

Berbécs
Jogos a kérdés.

Mr. Pither · http://hundilbert.blog.hu/ 2009.11.03. 23:52:21

@reklámbuzi: Szerintem @Kontárblog: nem a te archív Beate Uhse posztodról beszélt, hanem erről: adrenalin.blog.hu/2009/02/20/r_ekcio_gyerekbiztos_porno (Tudom, hogy oda is jár nézelődni.)

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.11.04. 00:21:37

Pither
Ebben az őrült világban bármi előfordulhat!

Mainframe · http://mainframe.blog.hu/ 2009.11.04. 01:06:42

Aztán majd néz mindenki mikor az ötéves kiscsaj megkérdezi a reklám alatt hogy miért rajzoltak macit a faszból.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.11.04. 06:33:30

Megnézném azt a kutatást, amiből az jött ki, hogy annak az oka, hogy családok nem fizetnek elő pornócsatornára, a gyerekzár hiánya. Egyébként ez még hihető is (és mi lehet a második helyezett az okok között?).

De valahogy az jön le ebből a két szpotból, mintha ezzel más pornócsatornákkal akarnák szembe állítani magukat, hogy ezen van gyerekzár, a többin nincs. Nem mondják ezt, de sugallják, ami szintén működhet, és ettől csak még jobb.

Eközben persze egyetlen csatornán sincs gyerekzár, csak a kábelszolgáltatónál, vagy a TV-készülékben van, vagy nincs, és akkor már lezárhatod a Sport1-et vagy a Minimaxot is büntiből. Aztán ha 5-öst hoz a gyerek, visszakapcsolod, de akkor bekapcsol a pornó is... vááá. Szóval két-három 5-öshöz kell kötni, és akkor megérdemel mindent, hadd nézze.

A vicc megvan a Rorschach tesztekről?
- Ezen a képen mit lát?
- Pinát!
- És ezen mi található?
- Pina.
- Megállapítom, hogy magának pinakomplexusa van.
- NEKEM?! De hát maga rajzol állandóan pinát!

Amúgy 5* és nagyon kedves, hogy a kommunikációs üzenethez abszolút passzolnak ezek a képek, és tényleg igaz rájuk, hogy a gyerek mást lát benne, mint a felnőtt. Sőt, én az utolsó képen már a bohócot is alig silabizáltam ki. És jó a zene is.

Valahol talán a pilóta az, akiről a legkevésbé tudom elképzelni, hogy egyúttal jogi értelemben vett háborús bűnös, de minimum 50 katonát meg kellett öljön, ha pedig bombázón is szolgált, akkor akár ezreket. Így azért furcsa, hogy az ő nevével _angolul_ hirdetnek. Beate Uhse nagyon dögös lehetett 26 évesen a háború után, idősen már kevésbé, szerencsére nem láttam, illetve keverem a hasonlóan szerencsés nevű Teresa Orovskival, akit sajnos láttam. Na ebben a témában ennyi volt.

Akárki Akármit Mond 2009.11.04. 08:22:49

Ez sokkal gyengébb, a rajzos jobban tetszett

Vérnűsző Barom (törölt) 2009.11.04. 08:23:16

Teljesen rosszul vettétek a reklámfilm üzenetét. Nem gyerekbiztos, hanem konkrétan a gyerekeket célcsoportnak tekintő kampány része lehet a film.
Ugyanis egy tintapcából rajzolt pinára nem reagál a gyermek. Na, de ha bohóc, vagy kismadár lesz belőle! Egyből boldogan odakapcsol, aztán ott is marad, mert a nyers valóság már érdekes lehet számára is...

Úgy egyébként halványan érdekeln, hogy miért nem szokhatnak hozzá a szexhez a gyerekek, amikor a nekik szóló meséknek köszönhetően egész jó kiképzést kapnak iskolába kerülésükre belezésből, mérgezésből, kínzásból; majd az általános isi végére az ilyen-olyan rajz- és egyéb filmekből már anatomiailag ugyan helytelen, de profi elméleti kiképzést kapnak a mindenféle szálfegyverektől kezdve az egészen komoly tömegpusztítókig mindenből, érettségire meg már simán felvehetnék gyilkosságot tételként, precízen lebontva az egyszerű kínzástól a tömegek totális megsemmisítéséig.

De "hivatalosan" eddig még pinát nem láthatnának, és még egy sört se ihatnának. Egyes fejlett országokban később se, viszont már elmehetnek katonának.
Sajátságos hozzáállás...

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2009.11.04. 08:43:26

@Mr. Pither: ott a pont.
az adrenalinon már kint volt februárban:)
köszönöm, hogy visszakerested!

Bajnok · http://bajnok.blog.hu 2009.11.04. 09:19:14

Srácok. De most komolyan. És ha volt máshol? Akkor mi van? Én pl. valahogy átsiklottam felette akkor. Itt viszont láttam, és tetszik.

trixilw 2009.11.04. 13:10:31

Annyira szar érzés olvasni, hogy a Beate Uhse nevű cég munkája, meg hogy milyen zsenik, miközben az első szpotban kb 7-8 éves rajzok szerepelnek, amelyek a brazil kartunista, Maurício Ricardo munkái. Akit érdekel, hogy mit csinál, megnézheti itt: charges.com.br

Gondolom fizettek érte, de ha ráadásul lopták is, akkor minimum atomot nekik.

Kyle Broflovski (törölt) 2009.11.04. 21:20:41

vooltmár, qrvarégi
ÉS QRVAJÓ!

ki hány delfint(?) lát?:

i36.tinypic.com/2iw4za0.jpg

venuswoman · http://sorozatdara.blog.hu 2009.11.04. 23:09:56

tetszik, bár ez a mennyei zene elég érdekes :D
(kocka vagyok, hogyha a mellekből készült madárkáról a twitterre asszociálok? :D)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása